GRUPNI EFT RAD – PUT CJELOVITOSTI Reviewed by admin on .   Svakodnevno ćemo izdvojiti vrijeme za dnevnu higijenu, istovremeno ćemo olako i prečesto zaboraviti na higijenu uma, srca, duše... U životoj jurnjavi čes   Svakodnevno ćemo izdvojiti vrijeme za dnevnu higijenu, istovremeno ćemo olako i prečesto zaboraviti na higijenu uma, srca, duše... U životoj jurnjavi čes Rating: 0

GRUPNI EFT RAD – PUT CJELOVITOSTI

 

ec99c864-e462-441b-90ac-9e6ee160373b

Svakodnevno ćemo izdvojiti vrijeme za dnevnu higijenu, istovremeno ćemo olako i prečesto zaboraviti na higijenu uma, srca, duše…

U životoj jurnjavi često ćemo povjerovati kako za to nemamo vremena, a istovremeno ćemo postavljati pitanje koja je naša životna svrha. Prva i najveća svrha života na Zemlji je ostvariti sebe, svoje potencijale. Trčeći za odgovorima u raznim zanimanjima, djelovanjima, vrlo često zaboravljamo zastati i pogledati svoje vlastite oči u ogledalu. Taj pogled govori: Tu sam, pogledaj me! Sve što trebaš je tu, baš sada i ovdje!

Postojimo upravo samo u tom trenutku, SADA I OVDJE. I samo u sada možemo donostiti odluke o tome da preuzmemo svoj život u vlastite ruke. A to možemo samo ako preuzmemo odgovornost i odlučimo se na rad, rad, rad na sebi…

I nije to kopanje kanala, robovanje za plaću, to je rad koji donosi radost postojanja i prihvaćanje istine o životu i nama samima – da su svi odgovori na sva pitanja upravo u nama.

Nije li upravo riječ rad – početak riječi RADOST

Da bi se razvijali i rasli u svakom smislu te riječi imate nebrojene mogućnosti izbora. Možete početi samo jutarnjim disanjem, meditacijama, rekreacijom, radom u grupi… mogućnosti su nebrojene… I trebamo biti zahvalni što živimo u vremenu kada nam je sve dostupno. Sve što treba je ODLUČITI preuzeti odgovornost za sebe i svoj život.

Konačno i u Hrvatskoj imate priliku sudjelovati u jednom od kontinuiranih EFT grupnih tretmana koji vodi međunarodno priznati praktičar EFT-a Martina Tišljar Delić.

255f0385-3661-45bf-beb2-675055160c5cMjesto i datum: Zagreb, 12.12.2015.

Vrijeme trajanja: 09:00 do 17:30
Više na: http://punosrceobilja.com/eft/grupni-rad/

EFT grupni rad savršena je prilika za „veliko čišćenje“ emocionalnog i mentalnog tereta. Rad u grupi podržan je ne samo energijom grupe već i mnogim temama koje se prođu u radu sa više ljudi. Radom na izazovima svakog pojedinca u grupi, imamo priliku riješiti ne samo izazove koje svjesno sami biramo riješiti, već i one kojih ponekad i nismo svjesni, a osvješćujemo ih upravo u ovakvim prilikama. Uistinu jedinstvena prilika da se u jednom danu oslobode mnoge energetske blokade.

Kad se oslobodimo nepodržavajučih uvjerenja, emotivnih intenziteta dajemo si priliku zakoračiti na put cjelovitosti – ostvarujemo sebe i svoje potencijale.

Darujte sebe – poklonite si putovanje u emocionalnu slobodu!
Dobrodošli ste 🙂

Više o EFT-u: http://punosrceobilja.com/eft/

Iskoristite priliku za EFT grupni rad po promotivnom iznosu od 500 kn. Redovan iznos je 120 eura (900 kn).

Broj mjesta je ograničen.
Prijave u tijeku.

http://punosrceobilja.com/eft/grupni-rad/

 

Kontakt: Matea, matealilic1@gmail.com ili 098/702-929

Kotizacija: 500 kn

Opis plaćanja: Kotizacija

IBAN: HR55 23400091 110584734

 

 

Martina Tišljar Delić

međunarodno je priznati praktičar EFT-a (član AAMET organizacije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze, a poznata je i kao šaptačica Anđelima.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona.

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“

 

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: