Feng Shui: Tajne koje do sada niste znali

Danas gotovo da nema časopisa u kojem nećete naći bar mali savjet o Feng Shuiju. Kako se obogatiti postavljanjem figurica, što učiniti za privući idealnog muškarca, kako obojati zidove…. Od jedne drevne znanosti, Feng Shui je postao razbribriga poput dnevnog horoskopa.

Ali Feng Shui to nije. Feng Shui je umjetnost upravljanja energijama.

Upravo iz tog razloga smo sretni što u ponudi imamo dvije knjige o Feng Shuiju, vodeće stručnjakinje na ovim područjima, Sandre Drinčić:
– Feng Shui tajne pročišćenje prostora, i
– Feng Shui tajne uređenja prostora.
 .
Autorica Sandra Drinčić samom uređenju prostora po Feng Shui principima prilazi tek nakon radiestezije, dijagnostike i Space clearinga.
Upravo to njezin sistem rada  izdvaja po kvaliteti i rezultatima.
Pisane jednostavnim i zanimljivim stilom, knjige su svojevrsni udžbenici od kojih se nećete odvajati.
U njima je s terena i prakse dana dijagnostika prostora i tajne uređenja i pročišćnja.
.
Pojedinačna cijena knjige je 99 kn, a obje knjige zajedno možete kupiti za 129 kn.
.
Predbilježbe na: centar.izvrsnosti@gmail.com
ili putem kontakt forme na dnu stranice.
.

.

VIŠE O KNJIGAMA

FENG SHUI: Pročišćenje prostora

Ova knjiga se bavi svim vrstama energija oko nas, ali i u nama samima. Riječ je o razumijevanju postojeće energije u vašem domu i vaše interakcije s energijama oko vas. Čitanjem ove knjige shvatit ćete da su vaše mogućnosti za pročišćenje i prikupljanje energije u vašem domu velike.

Naučit ćete puno tehničkih stvari, koje su mnogi iscelitelji primjenjivali vijekovima. Naučit ćete i kako možete energiju u svom stanu poboljšat i ojačate, kako biste ugledali tračak nade i svjetlosti u ovim vremenima promjena i šarolikosti. Nemojte vjerovati u tajne koje će vam biti dane, ali ih isprobajte i uvjerite se u njih.

Dom nekih ljudi je toliko individualno prepoznatljiv, poput otiska prstiju. Dom neke osobe može se „čitati“ kao da su to linije na njenim dlanovima, njen rukopis, ili horoskop. Svaka soba priča neku priču. Iz energetskog polja i pozicije predmeta u stanu možete pročitati prošli, pa čak i budući život, kao i prošle, sadašnje i buduće odnose nekih ljudi, a iz toga najprije možete vidjeti kakvi su međuljudski odnosi u tom domu. Možete im reći je li njihovo sadašnje zdravstveno stanje u redu, i čega se trebaju pripaziti u budućnosti. Ono što je uzbudljivo, je sljedeće: možete ih upozoriti na eventualnu katastrofu u budućnosti, uslijed čega će se energetski protok i energetska mandala ovog doma izmijeniti.

FENG SHUI tajne uređenje prostora

Volite svoj dom!

Radite na energiji vlastitog doma. Premještajte, sređujte, pomičite, redovno renovirajte, jer time mijenjate enegetski tok. A, čim se on poboljša, i vaša svakodnevica će ,krenuti’ novim putem.

Vodite računa o bitnim pravilima uređenja. Vaš dom je vaš život, stanje zdravlja, sreće i prosperiteta. Kontrolu nad vlastitim životom držite u svojim rukama.

U ovoj knjizi postoji mnogo dijagnostike prostora. Kako loši vanjski i unutarnji elementi utječu loše na živote korisnika, ali i na zdravlje. Kako se dom povezuje s psiholoskim profilom osobe, ali i s ljudskim organizmom i unutarnjim organima.

Vrhunska dijagnostika dovodi do uspješnog ,izliječenja’.