Čudotvorna molitva – lijek protiv negativnog razmišljanja i stresa Reviewed by admin on . Po definiciji, molitva je oblik obraćanja Bogu, uz uspostavljanje odnosa s Bogom ili kakvim božanstvom, odnosno boginji, bogu ili bogovima. Pravoslavci i katoli Po definiciji, molitva je oblik obraćanja Bogu, uz uspostavljanje odnosa s Bogom ili kakvim božanstvom, odnosno boginji, bogu ili bogovima. Pravoslavci i katoli Rating: 0

Čudotvorna molitva – lijek protiv negativnog razmišljanja i stresa

molitva

Po definiciji, molitva je oblik obraćanja Bogu, uz uspostavljanje odnosa s Bogom ili kakvim božanstvom, odnosno boginji, bogu ili bogovima. Pravoslavci i katolici se obično mole i svecima, Mariji i anđelima čuvarima.

Nedavno su ruski naučnici sa St Petersburškog univerziteta materijalno dokazali da su čudesna izliječenja povezana s duhovnošću istinita te su otkrili mnoge tjelesne i duševne promjene koje čovjek može doživjeti u trenutku molitve ili vjerskog obreda.

<
Naučnici su dokazali da vjernik udubljen u molitvu potpuno isključuje moždanu koru, a to označava potpunu sigurnost i odsustvo stresa.

Molitva lijek protiv negativnog razmišljanja

Profesor Slezin uspio je izmjeriti moć molitve te je ustanovio da monah koji moli potpuno isključuje moždanu koru što je zabilježeno još jedino kod djece do tri mjeseca koja su sigurna u blizini svoje majke. Kako ljudi rastu, osjećaj sigurnosti se sve više smanjuje, a povećava se moždana aktivnost. Aktivnost se smanjuje jedino tijekom dubokog sna i molitve, a to dobro utječe na ljude.

“Molitva je snažan lijek te ne samo da regulira sve procese u ljudskom organizmu, nego i obnavlja uništenu strukturu svijesti”, tvrdi Valeri Slezin, direktor Laboratorija za neuropsihofiziologiju na Institutu za istraživanje i razvoj psihoneurologije u St Petersburgu.

Većina bolesti uzrokovana je tako negativnim situacijama i umno potenciranim problemima koji se tijekom molitve povlače ili čak potpuno nestaju. Naučnici su dokazali da se nakon mise i drugih vjerskih obreda normalizita krvni pritisak i druge vrijednosti izmjerene u krvi.

Navodno je dokazano i da zvuk zvona ubija viruse, a sveta voda mijenja svoja svojstva izlječenja ovisno o stupnju vjerovanja vjernika što je zapravo samo dodatak na teoriju o “pamćenju vode”.

stil.kurir.rs
Leave a Comment

%d bloggers like this: