Zora novog vremena Reviewed by admin on . . Vjerujem da liječenje na ne-materijalnom putu, kroz duhovne metode ima budućnost nezamislivih mogućnosti. Vjerujem također da njihovo područje malo pomalo pre . Vjerujem da liječenje na ne-materijalnom putu, kroz duhovne metode ima budućnost nezamislivih mogućnosti. Vjerujem također da njihovo područje malo pomalo pre Rating: 0

Zora novog vremena

healing.

Vjerujem da liječenje na ne-materijalnom putu, kroz duhovne metode ima budućnost nezamislivih mogućnosti.
Vjerujem također da njihovo područje malo pomalo prerasta, ono što mi danas, s pravom ili ne, nazivamo „funkcionalnim“ i obuhvatit će sve organsko.

Vidim da svijetli zora jednog novog vremena gdje će se izvjesni kirurški zahvati npr. na unutarnjim izraslinama smatrati jednostavno kao krpanje, puno straha da je nekoć znanje o metodama liječenja bilo tako ograničeno.
Tada će postojati još jedva malo prostora za tradicionalni lijek. Ne namjeravam modernu medicinu i kirurgiju na bilo koji način omalovažavati, naprotiv gajim divljenje za obje.

Morao sam zaviriti u ogromne energije, koje su nastanjene u samim osobama i na izvore koji su izvana i protječu kroz njih, a koje ne mogu nazvati drugačije nego božanske snage koje ne mogu samo liječiti funkcionalne smetnje nego i one koje su organski uvjetovane, koje se ispostave samo kao popratne pojave duševno-duhovnih smetnji“.

Prof.dr, Carl Gustav Jung

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: