Žene ova dva horoskopska znaka su uvjerljivo najbolje supruge, jeste li među njima? Reviewed by admin on . . Žena Rak je sjajna domaćica i majka. Ona je neuništiva i hrabra, požrtvovana je i sve bi učinila za svoju obitelj. Veoma su vezane za majku koja ih u svemu sa . Žena Rak je sjajna domaćica i majka. Ona je neuništiva i hrabra, požrtvovana je i sve bi učinila za svoju obitelj. Veoma su vezane za majku koja ih u svemu sa Rating: 0

Žene ova dva horoskopska znaka su uvjerljivo najbolje supruge, jeste li među njima?

žene.

Žena Rak je sjajna domaćica i majka. Ona je neuništiva i hrabra, požrtvovana je i sve bi učinila za svoju obitelj. Veoma su vezane za majku koja ih u svemu savjetuje i ako imaju kćer i sina, više su vezane za kćer. Oca dižu na pijedestal, ali s njim dolaze često u sukob, dok je majka za njih autoritet. S rodbinom su u dobrim odnosima, osim ako nisu predmet kritike, što nikako ne podnose. U tom slučaju prekidaju rodbinske odnose.

Žena Jarac na prvi pogled djeluje nedostupno, ali je zapravo veoma emotivna. Kombinirajući snažan razum i humor, često crni, Jarac će vam biti nevjerojatan kompanjon. Za prijatelje biraju iskrene i odane osobe, kao i istomišljenike. Za Jarca ne postoje granice kada su u pitanju prijatelji i obitelj. Veoma poštuje tradiciju, najviše voli praznike i rado okuplja prijatelje i obitelj. Nema mnogo prijatelja, ali su zato iskreni i dosljedni. Izljevi emocija nisu česta pojava kod Jarca, osjećaje će radije izraziti nekakvim djelovanjem.

Leave a Comment

%d bloggers like this: