Vrijeme velikih promjena: Duhovna evolucija i revolucija Reviewed by admin on . . Nalazimo se u vremenu velikih promjena kakvih nije bilo već tisućljećima. Događaju se duhovna evolucija i revolucija. Sve što je nezrelo i nema dovoljno suosj . Nalazimo se u vremenu velikih promjena kakvih nije bilo već tisućljećima. Događaju se duhovna evolucija i revolucija. Sve što je nezrelo i nema dovoljno suosj Rating: 0

Vrijeme velikih promjena: Duhovna evolucija i revolucija

svijet.

Nalazimo se u vremenu velikih promjena kakvih nije bilo već tisućljećima. Događaju se duhovna evolucija i revolucija. Sve što je nezrelo i nema dovoljno suosjećanja i ljubavi mora se raspasti, što može biti i bolno. Naime, novo rođenje se uvijek događa iz nečega što mora otići, a to se još nije dogodilo u potpunosti i svugdje. Zato smo zbunjeni i osjećamo se kao u centrifugi. Srećom, svi koji smo svim srcem i dušom zaplovili prema duhovnom osvještenju, veselimo se novome, jer vjerujemo da se svijet mijenja nabolje.

Pri tome se moramo pitati što moramo sami napraviti da svijet bude bolji, kako se možemo ljubaznije ponašati prema drugim ljudima, kako se ponašati prema životinjama, imamo li dovoljno suosjećanja prema svim živim bićima? Kad ovo kažem svjesna sam svoje uloge. Dosad sam bila prilično tiha i na raspolaganju samo onima koji su dolazili k meni, a sada znam da stare zaboravljene mudrosti moram prenijeti široj javnosti.

Znam da radim stvari koje će zanimati sve više ljudi i sigurna sam da čovjek mora potpuno promijeniti svoj način razmišljanja, ako želi preživjeti ili dostojanstveno živjeti – bez ratova, nesreća i tuge.U radosti i obilju. Neka brzo bude tako!

– dr.Mira Omerzel Mirit

Leave a Comment

%d bloggers like this: