Sve počinje poljupcem Reviewed by admin on . . Rađamo se u prvom poljupcu svojih roditelja, a naša najranija sjećanja jesu sjećanja na majčine nježne poljupce. Od svih poljubaca koji slijede, nijedan nije . Rađamo se u prvom poljupcu svojih roditelja, a naša najranija sjećanja jesu sjećanja na majčine nježne poljupce. Od svih poljubaca koji slijede, nijedan nije Rating: 0

Sve počinje poljupcem

poljubac.

Rađamo se u prvom poljupcu svojih roditelja, a naša najranija sjećanja jesu sjećanja na majčine nježne poljupce. Od svih poljubaca koji slijede, nijedan nije intenzivniji od prvog romantičnog poljupca. Tijekom cijelog života ljubi nas sudbina, ljubav. Učimo da usnama oblikujemo svoje najstrastvenije želje.

.

Svaki je poljubac obećanje tisuće novih poljubaca. Ljubimo se u svim godišnjim dobima, u svim generacijama i na svim kontinentima; usnama prinosimo fotografije, uvojke kose, sve sjetne uspomene na nama dragu osobu. Pućimo usne i šaljemo oproštajne poljupce kroz zrak, da lete poput Kupidonovih strelica. Osjećamo ushićenje kada god usnama dotaknemo ono mjesto na čaši koje su prethodno milovale usne drage osobe. Ružem ispisujemo grafite na zamagljenim ogledalima.

.

Nismo mi samo sentimentalisti– ljubimo kockice prije bacanja, ljubimo amajlije za sreću, ljubimo se pod imelom; ljubimo i samo tlo pod nogama.

.

~ Julie Enfield

Leave a Comment

%d bloggers like this: