Stvarnost se odvija savršeno Reviewed by admin on . Mogu se uvijek osloniti na Božju volju, i ne moram da pogađam kakva je ona. Što god da se dogodi je Božja volja. Bilo da ću ja živjeti ili umrijeti, bilo da će Mogu se uvijek osloniti na Božju volju, i ne moram da pogađam kakva je ona. Što god da se dogodi je Božja volja. Bilo da ću ja živjeti ili umrijeti, bilo da će Rating: 0

Stvarnost se odvija savršeno

Byron_Katie

Mogu se uvijek osloniti na Božju volju, i ne moram da pogađam kakva je ona. Što god da se dogodi je Božja volja. Bilo da ću ja živjeti ili umrijeti, bilo da će moj muž ili djeca živjeti ili umrijeti, bilo da sam bogata ili siromašna, bolesna ili zdrava, bilo da je mir ili rat, blagostanje ili glad, sunce ili uragani ili zemljotres, to je Božja volja, i stoga i moja volja. Ja volim realnost, i realnost uključuje sve: obje strane svega. Moje ruke su širom otvorene tome svemu.

Stvarnost se odvija savršeno. Što god da se dogodi je dobro. Vidim ljude i stvari, i kada mi dođe da im se približim ili da se udaljim od njih, ja se krećem bez rasprave, jer nemam uvjerljivu priču zašto ne bih; uvijek je savršeno. Odluka bi mi dala manje, uvijek manje. Pa tako ’to’ donosi svoje odluke, i ja slijedim. A ono što volim je da je uvijek dobro. Ako bih morala imenovati ovo iskustvo jednom riječju, zvala bih ga ’zahvalnost’. Zahvalnost koja živi i diše. Ja sam ona koja prima, i ništa ne mogu uraditi da zaustavim tok milosti.

  • Byron Katie

 

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: