Sandra Drinčić: Duhovni Feng Shui Reviewed by admin on . . Proces duhovnog Feng Shuija otvara pristup komunikaciji s kozmičkim silama. Duhovnost je stanje svijesti u kojem čovjek razvija moć svog duha. Duhovnost znači . Proces duhovnog Feng Shuija otvara pristup komunikaciji s kozmičkim silama. Duhovnost je stanje svijesti u kojem čovjek razvija moć svog duha. Duhovnost znači Rating: 0

Sandra Drinčić: Duhovni Feng Shui

slika-4-Duhovni.

Proces duhovnog Feng Shuija otvara pristup komunikaciji s kozmičkim silama. Duhovnost je stanje svijesti u kojem čovjek razvija moć svog duha. Duhovnost znači da čovjek svoju pažnju okreće prema onome što se nalazi oko njega. Zato je pored prostornog i vremenskog elementa Feng Shui uređenja, neizbježan i duhovni Feng Shui. Efekt rada bez duhovnog Feng Shui sistema nije kompletan. Pravi stručnjaci su oni koji su ovladali umjetnošću upravljanja energijom na duhovnom nivou.

Meditacija, molitva i Space Clearing upravljaju energijom na duhovnom nivou stručnjaka koji obavlja sređivanje jednog prostora i života ukućana koji ga koriste.

Dnevni boravak je duhovni centar doma. Treba biti lijepo sređen, odisati harmonijom i pozitivnom energijom. Dnevni boravak je mjesto gdje provodite vrijeme sa svojim ukućanima, ali i mjesto gdje dočekujete goste.

Posebno mjesto za duhovni rast u domu trebate odrediti u mirnom dijelu nekretnine, i da u okviru istog napravite mini oltar. Duhovni mini oltar će biti centralno mjesto vaše meditacije, unutarnjeg mira i molitve.

Na unutarnjem skladu duše se radi. Duhovnosti se čovjek obično okreće nakon nekih životnih tegoba. Nemojte i vi tako raditi. Naučite raditi i obracati se kozmickim silama. Umirite um. Upalite svijeću. Očitajte molitvu. Meditirajte. Otvorite se za prijem dobrih stvari, nebeskih signala i kozmickih smjernica. Duboko udahnite. Osjetite život. Osjetite dom. Održavajte kontrolu nad svojim životom, kao i dusu i um u svojim rukama.

  • Sandra Drinčić

fengshuitajne.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: