Pretjerivanje s Ljubavi Reviewed by admin on . . Može li se pretjerati s pričom o Ljubavi? Stalno Ljubav, pa ljubav, te Velika, te mala? OK, idem malo o sanjanju. LOL, pa i o sanjanju stalno pričam! Ali mora . Može li se pretjerati s pričom o Ljubavi? Stalno Ljubav, pa ljubav, te Velika, te mala? OK, idem malo o sanjanju. LOL, pa i o sanjanju stalno pričam! Ali mora Rating: 0

Pretjerivanje s Ljubavi

horoskop.

Može li se pretjerati s pričom o Ljubavi? Stalno Ljubav, pa ljubav, te Velika, te mala? OK, idem malo o sanjanju. LOL, pa i o sanjanju stalno pričam! Ali moram sad malo jer je to onako lijep medij preko kojeg svi doživljavamo drugog sebe, a kroz njega i ovog svakodnevnog.

Dakle, u snu, vi ste kreativna sila, vi ste tvorac svoje stvarnosti. Ne gledate okolo i ne očekujete da netko učini nešto za vas, nego idete naprijed i djelujete. U snu možete stvoriti nevjerojatne svjetove, ljepotu koju svakodnevni um ne može ni izbliza zamisliti. Ako se sjećate, tamo nemate nikakvih sumnji, prizor pred vama je nepokolebljivo stvaran i živite ga sa stopostotnom pažnjom. To je spektakularan svijet ispunjen samo Vama, kao što je more ispunjeno s vodom. Slično, ako svakodnevnu pozornost ispunite Sobom, onim dijelom vas koji je zadivljen životom, zaljubljen u samu činjenicu postojanja, onda možete stvoriti jednako tako čudesan svijet.

Ali kako to da u snovima imamo neograničeno povjerenje i dopuštamo stvarnosti da se oblikuje u skladu s našom prirodom? Probajmo se sjetiti, što smo točno učinili da bi mirna želuca šetali tim bajkovitim pejzažima?

Pa prepustili smo se!

Trebamo se, dakle, prepustiti tom sjećanju, tom znanju da sami stvaramo svoj svijet. Na taj način će svijet snova i ovaj svakodnevni biti povezivani mostom pažnje. Ljubav tako nije most kako se to uobičajeno smatra, ona je radije sila koja drži most na okupu, Kreator koji djeluje čim namignemo i kažemo Volim te!

Ups, opet Ljubav!

  • Nenad Ljubić

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: