Pogledajte najgledaniji video na internetu podijeljen više od 6miljuna puta! Reviewed by admin on .   Googleova reklama za Android pod nazivom Friends Furever, objavljena u veljači ove godine srušila je sve rekorde gledanosti te je zasjela na prvo mjesto   Googleova reklama za Android pod nazivom Friends Furever, objavljena u veljači ove godine srušila je sve rekorde gledanosti te je zasjela na prvo mjesto Rating: 0

Pogledajte najgledaniji video na internetu podijeljen više od 6miljuna puta!

an

 

Googleova reklama za Android pod nazivom Friends Furever, objavljena u veljači ove godine srušila je sve rekorde gledanosti te je zasjela na prvo mjesto najviše puta podijeljenih videa ikad, prenosi NBC News.
Reklama prikazuje snimke različitih životinja u zajedničkoj igri, od psa i slona koji zajedno uživaju u vodi, pa do malog pačića i mačka, ili pak psa i mačke, koji ipak ne moraju biti neprijatelji, kako se oduvijek tvrdi.
Podaci koje je prikupila londonska tehnološka reklamna tvrtka Unruly pokazuju da je ovaj video do sada na društvenim mrežama podijelilo više od 6,4 milijuna ljudi, a radi se o apsolutnom rekordu, s obzirom da je ovo najviše puta podijeljen video ikad.
Video u kojem se igraju preslatke životinje, na samom kraju, prije nego se na ekranu pojavi znak za Android, prenosi poruku koja glasi: “Budite zajedno. A ne isti”, koja svima jasno poručuje koliko bi nas naše različitosti mogle učiniti bogatijima, umjesto da se zbog njih dijelimo.
I u ovom videu, kao i ostalima koji su se našli na listi deset najviše puta podijeljenih videa na društvenim mrežama, glavni su akteri životinje.

Izvor

Leave a Comment

%d bloggers like this: