Misaoni novčić: Jednostavna tehnika za donošenje odluka Reviewed by admin on . . Ponekad nas previše izbora zna izmoriti, a ponekad su i samo dva dovoljna da nas onesposobe da donesemo odluku. Pisac Chris Guillebeau, autor websitea "The Ar . Ponekad nas previše izbora zna izmoriti, a ponekad su i samo dva dovoljna da nas onesposobe da donesemo odluku. Pisac Chris Guillebeau, autor websitea "The Ar Rating: 0

Misaoni novčić: Jednostavna tehnika za donošenje odluka

žena.

Ponekad nas previše izbora zna izmoriti, a ponekad su i samo dva dovoljna da nas onesposobe da donesemo odluku. Pisac Chris Guillebeau, autor websitea “The Art of Non-Conformity” predlaže rješenje u vidu vježbe za sve neodlučne. Potreban vam je samo novčić.

Ako se dvoumite, za početak dobro razmislite o obje opcije. Izvažite sve strane, zbrojite sve pluseve, oduzmite sve minuse… Zatim se zagledajte u novčić i u mislima povežite jednu odluku s jednom a drugu s drugom stranom. Duboko udahnite i – bacite ga u zrak.

Uhvatite novčić u šaku. Držite je zatvorenu. U ovom trenutku je ključ vježbe – nemojte gledati novčić, već potražite odgovor duboko u sebi – na koju stranu želite da je novčić pao?

To je vaš odgovor. Vratite novčić u džep. Nema potrebe da sebe dodatno zbunjujete gledanjem rezultata bacanja i daljim predomišljanjem, jer vi ste već shvatili što želite.

D. M

Leave a Comment

%d bloggers like this: