Kakvi su ciljevi koji nas razvijaju Reviewed by admin on . . Ako znaš kako ostvariti svoj cilj – to nije dobar cilj. Svrha cilja nije da nešto dobiješ, već da se razviješ. Ona koja je stala na put boginje ide u pravcu c . Ako znaš kako ostvariti svoj cilj – to nije dobar cilj. Svrha cilja nije da nešto dobiješ, već da se razviješ. Ona koja je stala na put boginje ide u pravcu c Rating: 0

Kakvi su ciljevi koji nas razvijaju

ciljevi cilj.

Ako znaš kako ostvariti svoj cilj – to nije dobar cilj. Svrha cilja nije da nešto dobiješ, već da se razviješ.

Ona koja je stala na put boginje ide u pravcu cilja koji će pokrenuti ono najbolje u njoj. U pravcu transformacije. U pravcu cilja čiji joj je put nepoznat. Ne zna kako će tamo stići, ali zna da će stići. Ima namjeru, vjeru i oduševljenje. Njezin je cilj prošao misaoni um i dospio u emotivni. Tamo joj je promijenio smjer kretanja i vibraciju privlačenja – ona se počela kretati u smjeru cilja, ali se i cilj počeo kretati u njezinom smjeru. Kreće se po nepoznatom. To je traganje. Ono potiče širenje mentalnog carstva, a sve stvarno željene stvari nam i dolaze iz tog carstva.

To će joj održavati radoznalost i uzbuđenje do dana kada će se željeno manifestirati u njezinom životu – do dana kada će se probuditi kao boginja.

Put boginje

Leave a Comment

%d bloggers like this: