Feng Shui tajne: Veza između vaših financija i vašeg novčanika Reviewed by admin on . . Imate li novčanik? Obično muška populacija ne želi nositi novčanik i redovno ima financijske probleme (pa čak i milijunaši, koji ih ne nose – njima su suđeni . Imate li novčanik? Obično muška populacija ne želi nositi novčanik i redovno ima financijske probleme (pa čak i milijunaši, koji ih ne nose – njima su suđeni Rating: 0

Feng Shui tajne: Veza između vaših financija i vašeg novčanika

slika-13-feng-shui-novcanika.

Imate li novčanik?
Obično muška populacija ne želi nositi novčanik i redovno ima financijske probleme (pa čak i milijunaši, koji ih ne nose – njima su suđeni neplanirani izdaci). Zato treba razmisliti o posjedovanju novčanika. Ne morate da ga nosite sa sobom, ali ga koristite kod kuće. U njemu čuvajte dio novca. Redovno dopunjujte i uzimajte iz njega. Novčanik može stati u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

Koje je boje?
Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal; Vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato).
Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe – zemlja – stabilnost, zlatno – metal; Zemlja stvara metal = stalni prihodi).

Jeste li ga sami kupili?
Pravilo je da ga uvijek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju financija ima osoba koja vam je kupila novčanik, i drugo – je li vam ga je dotična osoba poklonila praznog?

Jesu li novcanice lijepo složene?
Ako novčanice nisu lijepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših financija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Je li novčanik pun papira i vizit karti?
U novcčaniku nikako ne smijete nositi neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvijek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je nositi odvojen vizitar za papiriće i vizit karte.

Jeste li ponosni na svoj novčanik?
Trebate se ponositii svojim novčanikom, jer, ako ga ne volite, nećete ga moći niti ,puniti’.
Kada kupujete novčanik, izaberite tako da baš taj želite.

Koliku svotu novca nosite u njemu?
Metafizička tajna kaže da trebate imati malo više u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva još veći priljev novca.

 

– Sandra Drinčić

Sandra Drinčić će održati dvije jednodnevne radionice u  Zagrebu, 11. i 12.02.

11.02. će biti Feng Shui za 2017.g., najvažniji godišnji Feng Shui seminar. Kako se pripremiti za godinu pijetla, kako izbjeći ili ublažiti negativne aspekte i pojačati pozitivne, što raditi, a što ne, naučit ćete točno na svom primjeru.

Po prvi put, u Zagrebu će održati Feng Shui Business seminar koji će koristiti svima, ali se pogotovo preporuča poduzetnicima, ili onima koji se planiraju upustiti u poduzetništvo, voditeljima, direktorima, managerima, onima koji žele napredovati u firmi u kojoj rade, i svima koji žele povećanje prihoda.

fengshuitajne.com

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: