Dirljivo: Neuobičajena reakcija oca koji je ujutro zatekao dečka svoje kćeri u kući Reviewed by admin on . . Na Redditu je osvanula dirljiva priča o jednoj obitelji. Otac je tada svoju 17. godišnju kćer pronašao u krevetu s dečkom i napravio nešto sasvim neočekivano. . Na Redditu je osvanula dirljiva priča o jednoj obitelji. Otac je tada svoju 17. godišnju kćer pronašao u krevetu s dečkom i napravio nešto sasvim neočekivano. Rating: 0

Dirljivo: Neuobičajena reakcija oca koji je ujutro zatekao dečka svoje kćeri u kući

ljubavv.

Na Redditu je osvanula dirljiva priča o jednoj obitelji. Otac je tada svoju 17. godišnju kćer pronašao u krevetu s dečkom i napravio nešto sasvim neočekivano.
Otac se šokirao vidjevši svoju kćer s nepoznatim dečkom, ali je odlučio ostati priseban i na pristojan način dati mu do znanja kako sve to nije uredu. No, cijela se priča okrenula u sasvim jednom drugom smjeru.
Cijela istinita priča ide ovako:
 
“Jednog jutra sišao sam niz stepenice i ugledao moju 17-godišnju kćerku kako spava na kauču u društvu dečka nakon zajednički provedene noći.
 
Tiho sam pripremio doručak, obavijestio suprugu, mlađu kćerku i sina da imamo goste, a onda svim glasom uzviknuo: “Mladiću, doručak je gotov”. Nikad nisam vidio nekoga da se tako brzo probudio. On je bio vrlo simpatičan i prijateljski nastrojen dečko. Očigledno neobrazovan, ali ne i glup. Bilo je nešto čudno u vezi s njim. Kćerka me je uvjerila da je vrlo ljubazan i pažljiv dečko. U tom trenutku poznavali su se oko mjesec dana. Svakog dana on bi došao po nju motorom kako bi ju odvezao u školu, ali više nikad nije prespavao kod nas.
 
Rekao mi je da nema obitelj, obrazovanje ntii stalan posao. Moja kćerka ga obožava. On obožava nju. Pitao sam se: Tko sam ja da je spriječim da upadne u probleme? Međutim, s vremenom se pokazalo kako je on stvarno obziran i dobar dečko. Poticao ju je da uči, da na vrijeme izvršava svoje zadatke, bio je tu svaki put kada bi se razboljela. Kad god je bila u PMS-u, bio je strpljiv, iako nas je sve u kući živcirala do iznemoglosti.
 
Osam mjeseci od našeg poznanstva saznali smo nešto uistinu bolno. Moja je kćer to znala, ali nije nam htjela reći. Njezin je dečko bio beskućnik od svoje 15. godine. Majka mu je bila narkomanka, a otac se ubio. Tri je godine spavao na ulici i radio pomoćne građevinske poslove kako bi moju kćer mogao izvesti na večeru ili u kino.
 
Unatoč svim problemima koje je imao uvijek bi dolazio u našu kući nasmijan, a takav bi iz nje i odlazio. Uz sve to moje je dijete uvijek činio sretnom, a on sam nikad nije imao šansu da bude dijete.
 
Nakon što su se emocije smirile, odlučio sam dečku dati ključ našeg doma, preuredio sam sobu za njega, platio mu školovanje i rekao mu kako od njega očekujem da se svaku večer vrati u našu kuću.
 
To je bilo 2000. godine. Danas moj novi sin i kćerka imaju vrlo uspješan zajednički posao i rodili su mi tri predivna unuka.
 
Život je nepredvidiv, ali prije svega lijep.”

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: