Cilj: Biti najsretnija žena na svijetu Reviewed by admin on . . Koji je tvoj cilj? Završiti studij? Postati udana žena? Možda predsjednica kompanije? Posjedovati status i sigurnost? Nemoj biti tako neambiciozna. Nemoj se z . Koji je tvoj cilj? Završiti studij? Postati udana žena? Možda predsjednica kompanije? Posjedovati status i sigurnost? Nemoj biti tako neambiciozna. Nemoj se z Rating: 0

Cilj: Biti najsretnija žena na svijetu

žena.

Koji je tvoj cilj? Završiti studij? Postati udana žena? Možda predsjednica kompanije? Posjedovati status i sigurnost?

Nemoj biti tako neambiciozna. Nemoj se zadovoljavati tek zonom komfora. To je za prosječne ljude. Traži više.  Zagrabi u svoje potencijale i zatraži od sebe da se na putu boginje uspneš do takvih vibracijskih visina kakve još nije dosegao nitko koga znaš.

Uzmi si za cilj biti najsretnija žena na svijetu. Postani ona koja će kanalizirati sreću u svijet. Na putu boginje nema takmičenja. Drugima ne smrkava dok tebi sviće. Dapače, kad tebi sviće – svima sviće. Sreća svima! To je put za ženu koju prži glad za znanjem. Za onu koja želi znati sve o svemu, baca se u iskustva, grabi svoje izazove. Zašto?

Jer svaka iskra samospoznaje donosi česticu blaženstva. Što je blaženstvo? To je „točka“ u kojoj se susreću voljenost i voljenje. To je boginja. To si ti.

Put-Boginje

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: