Bogumili: Zlo odlazi s lica Zemlje Reviewed by admin on . . Mi živimo u prekrasna vremena, turbulentna, krizna, napeta, borbena, ali ipak najprekrasnija vremena jer to su vremena velikih promjena. Zlo odlazi. Ono gubi . Mi živimo u prekrasna vremena, turbulentna, krizna, napeta, borbena, ali ipak najprekrasnija vremena jer to su vremena velikih promjena. Zlo odlazi. Ono gubi Rating: 0

Bogumili: Zlo odlazi s lica Zemlje

bogumili.

Mi živimo u prekrasna vremena, turbulentna, krizna, napeta, borbena, ali ipak najprekrasnija vremena jer to su vremena velikih promjena.

Zlo odlazi. Ono gubi svoju snagu. Ono više neće imati toliku vlast kakvu je imalo još prije nekih 50-ak godina, a uskoro će skoro nestati. Odnosno, apsolutno će nestati sa Zemlje. Zlo se hrani transcedentalnim izvorima, što znači, izvorima koji nisu na zemlji. Zlo na zemlji ne želi samo tako otići, ono se bori, ono se suprotstavlja i želi se osvetiti. Po svim univerzalnim kalendarima zlo mora napustiti Zemlju. Zlo mora nestati i razumijući to zle snage na Zemlji žele se osvetiti. Žele prije odlaska uništiti Zemlju. Pretvoriti ju u mrtvu planetu. Poput Marsa ili Mjeseca, nekad naseljenih svemirskih objekata a koji su sada mjesto svemirskih vjetrova, ledenog hlada ili raspečenog žara.

Dolazi civilizacija apsolutnog dobra. Civilizacija dominantnog dobra. Ona vraća na zemlju svoje milosrđe, ljepotu, mudrost, harmoniju, uzajamno poštovanje, uzajamno obožavanje. To su ideali o kojima običan i prosječan čovjek ne pomišlja a kamoli da ih živi u svakodnevnom svom jadnom životu punom izazova, provokacija, napada, podvala.

Balkanski bogumili

Leave a Comment

%d bloggers like this: