Ako položite zavjet šutnje, ovo će se dogoditi Reviewed by admin on . . Zavjet šutnje (mauna) ima za glavni fokus da probudi svjesnost. Svedena svijest znači biti u trenutku svo vrijeme i iskusiti svaku radnju u punoj svijesti. Ak . Zavjet šutnje (mauna) ima za glavni fokus da probudi svjesnost. Svedena svijest znači biti u trenutku svo vrijeme i iskusiti svaku radnju u punoj svijesti. Ak Rating: 0

Ako položite zavjet šutnje, ovo će se dogoditi

šutnja.

Zavjet šutnje (mauna) ima za glavni fokus da probudi svjesnost. Svedena svijest znači biti u trenutku svo vrijeme i iskusiti svaku radnju u punoj svijesti.

Ako pijete kavu, ne pijete kavu dok čitate novine, svo vrijeme vaš um misli o zadacima koji vas čekaju. Pijte kafvu i budite svjesni šalice koju dižete. Podižete je do usana, osjećate senzaciju okusa, vratite šalicu na mjesto i vaš um je preplavljen sadašnjim trenutkom. Živeći u sadašnjosti pojačavate svjesnost. To je kao da isključite auto pilota i udaljite se od svoje svakodnevne rutine.

Zavjet šutnje povećava vašu svjesnost i prodrma vas tamo gdje je potrebno kako bi razbio kalup. Poznat je kao duhovno buđenje ili prosvjetljenje.

Mijenjate definiciju sebe

Bez drugih nemamo definiciju sebe. Određujemo tko smo na osnovu percepcije drugih. Kada ste pod zavjetom šutnje ne pripremate više u glavi odgovor i reakcije na okolnosti. Kada prestanete misliti i pričate kroz situacije nemate drugog izbora nego da skinete svoje maske.
Ova maska je ono što su vam drugi rekli da jeste. Uloga koju igrate u igrama koje igrate.

Povećava se percepcija

Vaš osjećaj postaje preplavljen energijom. Ova energija je bila sažvakana mišljenjem i pričanjem tako da kada se oslobodi dobija nevjerojatan intenzitet.
Zalasci sunca će postati jasniji, cvijeće privlačnije i cijeli svijet oko vas oživljava. Zvijezde djeluju sjajnije i vaše veze su dublje dok uranjate u svoje čudesno i spontano postojanje.

Prestajete razmišljati u riječima

Jezik ima za ulogu da vokalno izrazi misli ali znamo da se ne mogu sve misli i osjećaji izraziti riječima.
Svaki put kada posegnemo za riječju naša misao postaje komplementerna toj riječi i svedena na nju. Bez riječi misao se širi u neizrečivo i raste. Počinjete vidjeti stvari koje niste nikada vidjeli i doživljavate nove osjete.
Ovo se događa jer smo prestali povezivati svijet s kodom. Ne postoje više klasifikacije misli, one su samo misli. Nema više mislioca u mislima to su samo misli.

Gube se osjećaji za ispravno i pogrešno

Moralna diskriminacije je status quo, nametnutna od društva zbog uspostavljanja kontrole. Ali u ovom stanju vi više niste socijalni vi. Maska je skinuta unutar vas, stoga vi sami u sebi doživljavate osjećaj za ispravno i pogrešno. Ovo je od esencijalne važnosti jer ova podjela više ne postoji. To su samo iskustva.
Postajete tečni i počinjete pratitei tijek vibracija i energija oko vas.

Nestaje lažni identitet

Kada se više ne možete identificirati s riječima, s percepcijom drugih i s akcijama i reakcijama ljudi koji vas okružuju razbili ste kalup.
Naučili ste pustiti. Pustili ste. Ali otpuštanje nikada ne može biti na silu i tako ulazite u začarani krug uma.
Otpuštanje je doživljaj, jednostavno se dogodi. Zavjet šutnje jednostavno ogoli lažne identifikacije.

alternativa.rs

Leave a Comment

%d bloggers like this: