Univerzitet za anđele Reviewed by admin on . . Jednom se anđeo obratio Bogu s molbom: - Oče, imam problema. - Što te brine, anđele moj? - dobronamjerno se osmjehne Gospod. - Vidiš, Tvorče, postalo mi je te . Jednom se anđeo obratio Bogu s molbom: - Oče, imam problema. - Što te brine, anđele moj? - dobronamjerno se osmjehne Gospod. - Vidiš, Tvorče, postalo mi je te Rating: 0
You Are Here: Home » Iscjeljivanje » ANĐELI » Univerzitet za anđele

Univerzitet za anđele

anđeo.

Jednom se anđeo obratio Bogu s molbom:

– Oče, imam problema.

– Što te brine, anđele moj? – dobronamjerno se osmjehne Gospod.

– Vidiš, Tvorče, postalo mi je teško da obavljam anđeoske dužnosti, jer sam počeo nekako teže razumijeti ljude … Čini mi se da ne prođe puno vremena – a oni me počnu nervirati! A meni je upravo naređeno da izražavam anđeosko strpljenje!

– Što ti smeta kod ljudi?

– Oni su uvijek nezadovoljni onim što imaju, a često ni ne znaju što žele. Stalno se na nešto žale. Ratuju jedan s drugim i uništavaju prirodnu okolinu. Mrze one koji nisu kao oni. Ovise o mišljenju drugih ljudi, a često više ne vjeruju mudracima već spletkarošima i demagozima. Mole se u ​​crkvi da bi odmah ponovo griješili. I to me opterećuje!

– Da, sine moj, to je ozbiljna stvar – zamišljeno protrlja sijedu bradu Gospod. – U pravu si, s tim se mora nešto raditi. Pri tom brzo! Kod tebe se pojavilo ocjenjivanje – a to je znak da si prestao biti anđeo … Vjerojatno si se zarazio od ljudi!

– I ja tako mislim, – oborenog pogleda rekao je anđeo. – Mislim da mi treba profesionalni rast. Čuo sam da neke anđele šalju na Tečajeve Povišene Kvalifikacije. Mogu li da zamolim da se pošaljem u školu ?

– Možeš, sine moj. Ti tečajevi su zaista veoma efikasni! Oni koji dobro uče, po pravilu, postižu odlične rezultate.

– A koji predmeti se tamo uče?

– Razni. Najrazličitiji predmeti! Ja bih rekao, široko obrazovanje! Doslovno to je univerzitet za anđele. Sigurno ćeš tamo naći svoje drugove i istomišljenike, i neće ti biti dosadno.

– Kakav je oblik školovanja Predavanja? Seminari?

– Većinom interaktivni. Sve kroz osobno iskustvo, osjećaje i doživljaje. Pa, i teorije će biti malo, pri tom s različitih točki gledišta. To je zbog povećanja pluralizma i zbog slobode izbora.

– Da, Tvorče, to je upravo ono što mi treba! Ja stvarno želim prisustvovati takvim tečajevima. Što mi je potrebno za to?

– Što ti treba? Samo da se upoznaš s uvjetima prijema, sine … Prvo, dobit ćeš tijelo, ono je jednom dato i zauvijek, nema zamjene. Može ti se sviđati ili ne sviđati, ali ono je jedino koje će ti biti na raspolaganju do kraja učenja. Sve ostalo ćeš dobivati na privremenu upotrebu, na jedan ili drugi rok. Je li jasno?

– Jasno. Ništa nije moje, osim tijela. Njega treba čuvati jer je tijekom cijelog vremena učenja samo jedno.

– Dalje … Moraš učiti i danju i noću, onoliko dugo koliko je potrebno da se završi proces. Svaki čovjek i svaki događaj će biti tvoji učitelji, zato da se vrijeđaš na njih nema smisla.

– A ako oni pogriješe?

– Ne postoje greške, samo lekcije. I učitelji. Ti ćeš također, biti nekom učitelj, imaj to na umu.

– Ja? Učitelj ??? Ali ja to ne umijem! A ako ne uspijem?

– Pa, i to može biti … Neuspjeh – je sastavni dio uspjeha. Svaki neuspjeh može biti proanaliziran i pretvoren u novi uspjeh!

– A može li se napustiti lekcija, ako ti se ne da?

– Lekcija se ponavlja u različitim oblicima dok ne bude usvojena u potpunosti. Ako ne naučiš lake lekcije – one će postati još teže. Kada naučiš – položiš ispit i pređeš na sledeću lekciju. Oprosti ali takav je program!

– Kako ću znati da sam naučio lekciju?

– Znat ćeš da si naučio lekciju, kada se tvoji postupci i shvaćanja promijene. Mudrost se dostiže kroz praksu.

– Da, shvatio sam. Uskoro ću imati više mudrosti!

– Ne budi pohlepan, anđele! Ponekad je malo nečega – bolje od mnogo ničega. Dobit ćeš što god zaželiš. Vjerojatno ćeš podsvijesno odrediti koliko ćeš energije trošiti, i kakve ćeš ljude sebi privući. Pogledaj na to što imaš – i znaj da je upravo to ono što želiš. Tvoje “danas” će biti opredijeljeno tvojim “jučer”, a tvoje “sutra” će biti opredijeljeno tvojim “danas”.

– Ako ne griješim, ja sam izabrao to, i to mi je stvorilo probleme?

– Kako je izvani tako je i unutra. I obrnuto. Vanjski problemi – točno odražavaju tvoje unutarnje stanje. Ako promijeniš nešto unutra – i izvani se postepeno sve mijenja. Život će ti reći!

– A kako? Kako ću ga čuti?

– Bol – to je način koji Univerzum koristi, da bi privukao tvoju pažnju. Ako je tijelu ili duši bolno – to je signal da se mora nešto mijenjati!

– Hoće li mi ostali anđeli, koji pohađaju tečajeve, nanositi bol, Oče?

– Ne zaboravi da ste svi vi – učenici, i svi imate iste uvjete. Drugi – su samo tvoj odraz u ogledalu. Ne možeš voljeti ili mrzjeti nešto što je u drugima, ako to ne odražava tvoje osobine. Zapamti: tamo su samo anđeli, baš kao i ti, drugih bića jednostavno nema. Tako da, svaka bol – će biti samo igra, procjena, reakcija tvog uma.

– Trebam još nešto znati, Gospode?

– Vjerojatno, da. Želim da pokušaš shvatiti: “. Tamo gdje ideš nema boljeg mjesta nego “ovdje”. “Tamo” nije bolje nego “ovdje”. Prošlost tamo treba odmah zaboraviti, budućnost ne možeš predvidjeti, za tebe će istinski biti važan samo taj trenutak u kojem si “sada”.

– Teško mi je da shvatim to o čemu pričaš. Ali potrudit ću se. Mislim, da će mi učitelji sve objasniti, zar ne?

– Ne treba prebacivati odgovornost na učitelja ili nekog drugog. Učitelji će ti dati samo program, ali učiš samo ti! Koliko želiš da usvojiš – toliko će i ostati s tobom.

– Trudit ću se da naučim što je više moguće!

– Da, anđele moj! Radi najbolje što možeš – i nećeš pogriješiti.

– A ti, Gospode, hoćeš li kao i dosada nastaviti da me vodiš? Ili moram učiti iz knjiga i zabilješki?

– Neću te napustiti ni na trenutak, sine moj! Ja ću biti s tobom i u tebi. Ali, ćemo biti daleko jedan od drugog, i morat ćeš ponovo učiti da me čuješ. Mogu te utješiti: svi odgovori se nalaze u tebi. Znaš više nego što je napisano u knjigama ili bilješkama. Sve što trebaš učiniti – gledaj u sebe, slušaj sebe i vjeruj sebi. Dakle, ako se nisi predomislio, izvoli, sada ću te transportirati tamo, na mjesto učenja!

– Dobro. Blagodarim, Oče! Spreman sam. Samo da ne zaboravim sve ove mudrosti!

– E ovdje te čeka iznenađenje, mališane – nasmijao se Stvoritelj. – Vidiš, suština ponovnog učenja anđela je u tome da oni ponovo kreću od nule, prolaze cijeli program. Tako da ćeš zaboraviti sve ovo što sam izgovorio ovdje. Sjetit ćeš se toga tek kad budeš spreman … Pa, idemo?

– Idemo!

Anđeo je odlučno zamahnuo krilima i ugledao pred sobom otvoreni tunel, zatvorio je oči, zaronio, kao u bezdan, u totalnu neizvjesnost. Ali vjerovao je Bogu i stoga se nije dvoumio. Međutim, let nije bio dug …

… Razlegao se krik, negdje na Zemlji rodio se još jedan čovjek.

Autor: Irina Konstantinova Seminova – Bajke Eljfike

Izvor: http://www.elfikacka3ka.ru/perepodgotovka/

Prevod: Beba Mur

Leave a Comment