Imate problema sa zdravljem, emocijama ili uvjerenjima? Provjerite jesu li vam čakre u disbalansu Reviewed by admin on . . Ako jedna od sedam čakri radi prejako ili preslabo, treba je uravnotežiti Često imaš bolove ili ukočenost u određenom dijelu tijela? Ili pak osjećaš strah od . Ako jedna od sedam čakri radi prejako ili preslabo, treba je uravnotežiti Često imaš bolove ili ukočenost u određenom dijelu tijela? Ili pak osjećaš strah od Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Alternativne metode liječenja » Imate problema sa zdravljem, emocijama ili uvjerenjima? Provjerite jesu li vam čakre u disbalansu

Imate problema sa zdravljem, emocijama ili uvjerenjima? Provjerite jesu li vam čakre u disbalansu

čakre.

Ako jedna od sedam čakri radi prejako ili preslabo, treba je uravnotežiti

Često imaš bolove ili ukočenost u određenom dijelu tijela? Ili pak osjećaš strah od intimnosti, povećanu nesigurnost, nemir i probleme s koncentracijom? Možda trebaš uravnotežiti svoje čakre. Sama riječ čakra potječe iz sanskrtskog jezika, a označava energetski vrtlog ili kotač, putem kojeg primamo životnu energiju, prerađujemo je i izražavamo prema van

Pročitaj koji simptomi mogu otkriti da su čakre u disbalansu:

  1. čakra – nalazi se u području međice, povezana je s fizičkim tijelom preko nadbubrežne žlijezde. Poremećaji se očituju kao strah, nesigurnost, nemir, anksioznost, neorganiziranost, financijske poteškoće, mršavost ili pretilost, nedostatak fizičke snage, “odzemljenost“, problemi s kostima, zubima, nogama, problemi s crijevima i donjim dijelom kralježnice.
  2. čakra – nalazi se u području ispod pupka, povezana je s fizičkim tijelom preko jajnika i testisa. Poremećaji se očituju kao problemi reproduktivnih organa, slezene, mokraćnog sustava, problemi s menstruacijom, seksualna disfunkcija, problemi s donjim dijelom leđa, koljenima, kukovima, nedostatak fleksibilnosti, gubitak volje za hranom, seksom, životom, strah od promjene, histerija, bipolarni poremećaji, emocionalna ovisnost.
  3. čakra– nalazi se u području iznad pupka; povezana je s fizičkim tijelom preko gušterače. Poremećaji se očituju kao nisko samopouzdanje, loša samodisciplina, loša probava, okrivljavanje drugih, pasivnost, nepouzdanost, agresivnost, dominantnost, potreba da smo uvijek u pravu, izljevi bijesa, tvrdoglavost, poremećaji prehrane, dijabetes, čir, poremećaji želuca, gušterače, žuči, jetre.
  4. čakra– nalazi se u centru prsnog koša, veza s fizičkim tijelom.preko timusa i srca. Poremećaji se očituju kao asocijalnost, povučenost u sebe, kritičnost sebe i drugih, usamljenost, depresija, strah od intimnosti, narcisoidnost, nedostatak empatije, ljubomora, žrtvovanje, poremećaji rada srca, pluća, grudi, ruku, napetost između lopatica, bol u prsima, astma.
  5. čakra– nalazi se u području grla; povezana s fizičkim tijelom preko štitnjače. Poremećaji se očituju kao strah od govora, slabašan glas, teško izražavanje osjećaja riječima, sram, gluho/nijemost, previše pričanja, nesposobnost slušanja, tračanje, problemi s vratom, grlom, ušima, glasom, čeljusti ili štitnjačom.
  6. čakra-nalazi se između obrva; povezana s fizičkim tijelom preko hipofize. Poremećaji se očituju kao slaba vizualizacija, slaba memorija, nemaštovitost, poricanje, vjerovanje da je samo jedno istinito i pravo, halucinacije, opsesija, problemi s koncentracijom, noćne more, glavobolje, problemi s vidom.
  7. čakra– nalazi se na vrhu glave; povezana je s fizičkim tijelom preko epifize. Poremećaji se očituju kao ciničnost prema duhovnosti, poteškoće s učenjem, apatija, materijalizam, pohlepa, ovisnost o duhovnom, zbunjenost, odvojenost od tijela, migrene, tumori mozga.

altertv.org / zdravakrava

 

Leave a Comment