Znate li primati? Reviewed by admin on . . Ako nešto u životu želimo, najprije moramo to dati od sebe. To je početak. To je zakon. Kao što moramo najprije dati drva u peć, ako želimo dobiti toplinu. Mo . Ako nešto u životu želimo, najprije moramo to dati od sebe. To je početak. To je zakon. Kao što moramo najprije dati drva u peć, ako želimo dobiti toplinu. Mo Rating: 0

Znate li primati?

duša.

Ako nešto u životu želimo, najprije moramo to dati od sebe. To je početak. To je zakon. Kao što moramo najprije dati drva u peć, ako želimo dobiti toplinu. Moramo dati ljubav ako želimo ljubav, moramo dati dobrotu ako želimo dobrotu…..

Ali nakon što smo nešto dali treba znati i primiti. Znate li primiti poklon, kompliment, ljubav, novac, pomoć…..?

Kada vam netko da komplimet nasmijete li se i kažete ‘hvala’ ili počnete nabrajati 100 razloga zašto kompliment nije na mjestu?

Ako vam netko da poklon, kažete li ‘ne, hvala, ne treba’, ‘nisu vremena za poklone’ ili se nasmijete i kažete ‘hvala’?

Jer ako vam svemir/jedinstveno polje da poklon, a vi na to kažete ‘ne, hvala’ drugi put će razmisliti hoće li vam dati poklon:-). Naravno, malo karikiram.

Ali sjetite se osjećaja kada ste nekome odnijeli poklon od srca. I naravno očekivali ste da će osoba biti sretna i vesela. A umjesto toga vam kaže ‘ne hvala’, ‘ne treba’, ili ga samo uzme bez ikakvog osjećaja… sigurno se niste baš jako dobro osjećali nakon toga. I drugi put niste sa istim osjećajem veselja odnesli toj osobi poklon. Tako se isto osjeća svemir kada ne primite poklon s veseljem i zahvalnošću.

Zato ako dajete ljubav, vrijeme, osmijeh, znanje, novac… budite spremni i prihvatite isto to s veseljem, radošću i zahvalnošću. Jer to će biti signal svemiru da ste vi osoba koja rado i sa zahvalnošću prima poklone (sve što želite) i on će vas obilno obasipati sa svime što vas veseli (i što dajete).

Želim vam prekrasan dan pun lijepih, neočekivanih čuda!

– Vera Sinčić Čunko

Nevidljiva moć

Leave a Comment

%d bloggers like this: