Tesla Metamorfoza: Predavanje i seminari u Zagrebu Reviewed by admin on . Anja Petrović, osnivačica Tesla Metamorphosis® alternativne metode iscjeljivanja i autorica knjige „Tesla metamorfoza – za liječenje i evoluciju“, dolazi iz Aus Anja Petrović, osnivačica Tesla Metamorphosis® alternativne metode iscjeljivanja i autorica knjige „Tesla metamorfoza – za liječenje i evoluciju“, dolazi iz Aus Rating: 0

Tesla Metamorfoza: Predavanje i seminari u Zagrebu

p1_5Anya_Tesla3 (1)

Anja Petrović, osnivačica Tesla Metamorphosis® alternativne metode iscjeljivanja i autorica knjige „Tesla metamorfoza – za liječenje i evoluciju“, dolazi iz Australije kao gost predavač na sajmu Mystic gdje će održati predavanje u subotu, 19. 10. u 19.00 sati. Nakon sajma će održati seminare u Zagrebu.

Prema tvrdnjama naučnika, jedinstveno za ovu metodu iscjeljivanja je da se koriste i Tesla valovi (povrh spektra raznih frekvencija energije) u koje se praktičari uključuju direktno iz aktivnog etera (Polja), bez korištenja bilo kakvih aparata. Tesla valovi nisu registrirani ni kod jedne druge alternativne metode. O tome Dr. Prof. Ljubo Ristovski u emisiji „Na rubu znanosti“:

Klijenti Tesla metamorfoze prijavljuju izliječenja na svim nivoima, fizičkom, mentalnom, emotivnom i spiritualnom – od mnogih bolesti koje je zvanična medicina proglasila neizlječivim, pa čak prijavljuju i rekonstrukciju urođenih  deformiteta i fizički oštećene kičme. Međutim, Anja vjeruje da je utjecaj Tesla valova na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti, mnogo značajniji od ovih izliječenja. Snimci polikontrastnom interferentnom kamerom (PIP) pokazuju da dolazi do značajnih promjena u energetskom polju ljudi nakon pohađanja seminara „Tesla metamorfoze“. U njihovim aurama preovladava purpurna boja. Purpurna boja je boja krunske čakre i ova boja nije, sudeći po naučnicima, uobičajena boja za ljudsku auru. To bi moglo biti objašnjenje kako to da praktičari „Tesla metamorfoze“ uspijevaju uspostaviti komunikaciju sa svojim klijentima na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma, mada nikada ranije nisu znali da posjeduju te sposobnosti.

Anja Petrović putuje po svijetu i drži predavanja i seminare. Više o Anji Petrović i o Tesla Metamorfozi možete pronaći na: www.TeslaMetamorphosis.com

Predavanja i seminari u Zagrebu:

23. listopada, 19-21h

UVODNO PREDAVANJE
Ulaz slobodan. Dobrodošli!

24. i 25. listopada, 10-18h
TESLA METAMORFOZA  I
Tesla metamorfoza zdravlja

Otkrijte iscjelitelja u sebi! Odmah ćete moći koristiti Tesla ljekovite frekvencije. Naučit ćete i kako da zračite ljubav, što je od velikog značaja za proces liječenja, a i za vaš  svakodnevni opstanak.


27-29. listopada, 18-22h
TESLA METAMORFOZA  II
Tesla komunikacija duše

Nadiđite prostor i vrijeme i uspostavite komunikaciju s klijentom! Uzdignite frekvenciju vlastite svijesti. Otkrit ćete svoje sposobnosti kojih možda još niste svjesni.

 30.listopada, 18-22h
31. listopada, 01. studenog 10-18h
TESLA METAMORFOZA III
Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela

Naučite kako napraviti Tesla metamorfozu svjetlosnog tijela! Ovaj proces pojačava naše potencijalne talente i umijeća.

 

 Leave a Comment

%d bloggers like this: