Radionica Anđeoski dodir svjetla Reviewed by admin on . .              Radionica: Anđeoski dodir svjetla              Voditelj: Karmen Weber Damjanić                Karmen su dotakli anđeli nekoliko puta tijekom živo .              Radionica: Anđeoski dodir svjetla              Voditelj: Karmen Weber Damjanić                Karmen su dotakli anđeli nekoliko puta tijekom živo Rating: 0

Radionica Anđeoski dodir svjetla

karmen wber.

             Radionica: Anđeoski dodir svjetla

             Voditelj: Karmen Weber Damjanić

               Karmen su dotakli anđeli nekoliko puta tijekom života ali kada je zaista produbila svoje poznanstvo s njima opisala ga je u svojoj knjizi Dodir svjetla 2000. godine. Razbolivši se od zloćudne bolesti anđeli postaju nevidljivi pratioci na njenom putu ozdravljenja. Bolest joj je potpuno promijenila život i omogućila joj uvid u duhovne dimenzije života.

              Upoznala je svog anđela čuvara, s kojim i danas komunicira kroz pisanje, slikanje, meditaciju, pokret  i svakodnevne znakove koje nam anđeli ostavljaju na našem putu. Bolest je postala njezin veliki dar koji ju je potaknuo na učenje i spoznaju da je život čarobno putovanje i učenje prvenstveno o samom sebi, a onda također o svemu što nas okružuje. Spoznala je da je beskonačna dubina naše duše, jednaka beskonačnoj dubini svemira oko nas, obasjana bezbrojnim nijansama spoznaja.

               Na radionici Anđeoski dodir svjetla, Karmen nam prenosi svoje spoznaje kako možemo osvjestiti povezanost sa svojim anđelom čuvarom i svoju povezanost sa izvorom.  Kroz radionice učimo kako u svakoj teškoći pronaći mogućnost napretka, stjecanja novog znanja, jer svi mi imamo anđele čuvare koje samo moramo dozvati, zamoliti za pomoć i otvoriti im svoje srce i dušu. Na radionici ćemo naučiti kako se prepustiti njihovoj ljubavi koja nas štiti, vodi i spaja sa svijetom bića svjetla kojemu pripadamo. Također čemo naučiti kako osjetiti, spoznati i prihvatiti bezuvjetnu ljubav prema samome sebi, a na taj način prema cijelom svijetu i shvatiti poimanje jedinstva sa svime i duboke zahvalnosti prema životu u sadašnjem trenutku.

             Karmen je o svom iskustvu napisala knjigu Dodir svjetla, koja je izdana 2010. godine u Zagrebu (nakladnik  Veble commerce). Knjiga je prevedena na engleski i talijanski jezik. Također je napisala knjigu Ždralovgrad, izdanu u Zagrebu 2014. godine (nakladnik Škorpion).

              Ines Lazarević Rukavina o Karmen

              Pročitavši knjigu Dodir svjetla imala sam neopisivu potrebu upoznati autoricu. Po prvi put sam se uputila u potragu za njenim kontaktom i poslala sam joj uvide o knjizi 19.11.2010. godine.

              Nakon 4,5 godine mojih povremenih susreta s Karmen ono što bih rekla:  jedna anđelica utjelovljena u tijelu predivne žene koja dođe i dotakne te svojom jednostavnošću srca i laganim samozatajnim dodirom svjetla.

               Nekako naše susrete doživljavam kao privilegiju i toplo preporučam susret sa anđeoskom svjetlolinom.

Komentari polaznika radionice:

Hvala Vam što ste svoje iskustvo podijelila s nama. Kroz knjigu dotaknuli ste i moj život.

Jasna

Hvala na ispunjavajućem iskustvu, osjećaju mira, radosti, ljubavi koje sam iskusila na vašoj radionici.

Hvala na svemu što jeste i što činite na dobrobit svih bića.

Mijenjate svijet svojim osmjehom ali nedajte da svijet promijeni vaš osmjeh!

Hvala na inspiraciji

Elen

Zovem se Laura imam 10 g i već neko vrijeme pričam s anđelima. Voditeljica programa je kao da je letjela nije bilo tla pod njom ali je bila tu. Parket je nestajao.

Ova radionica na kojoj sam prvi put u svom životu osjećam duboku povezanost sa sobom i drugima, osjećaj zadovoljstva, sreće i ono čemu se najviše veselim osjećaj zahvale, beskrajno sam zahvalna na ljudima koji čine i uče mene kako da budem bolja osoba. Hvala od srca što svoja iskustva ste podijelili s nama. Topli zagrljaj.

Na ovoj radionici s anđelima mi se otvorilo srce, osvjestila sam radost i lakoću. Osjetila sam pripadanje i da će sve biti dobro. Hvala Anđelima

Bilo mi je veoma ugodno provesti subotnje popodne u društvu dragih žena-cura-djevojčica i njihovih anđela. To je još jedan životni dar koji sam dobio i znak da sam na dobrom putu. Karmen, hvala Vama na ovoj divnoj radionici, bilo mi je zadovoljstvo i čast biti tu. Hvala.

Zoran

Karmen, bili ste super. Prelijepo ste nas vodili u meditaciju do anđela. Takvo što sam prvi put doživjela iako sam donekle u duhovnom svijetu.

Hvala, hvala, hvala Ljiljana

Gđo Karmen, puno vam hvala na prekrasno provedenom vremenu. Bilo je vrlo upečatljivo, pučno i korisno.

Radionica  Anđeoski dodir svjetla održava se:

Split: 23.10.2015.  u 18:00 sati u prostoru Udruge spinalno ozlijeđenih,

Lička 9  (ulaz s južne strane)

Predbilježbe i prijave za sudjelovanje: brankica.lozic@gmail.com

Kotizacija za sudjelovanje 150 kn.

Leave a Comment

%d bloggers like this: