Put boginje: Očaravanje glasom Reviewed by admin on . . Jedna od najmoćnijih čarolija boginje je glas. On ima dvojaku funkciju: dijagnostičar emocionalne vibracije i korektor. Boginja budno osluškuje svoj glas. Uko . Jedna od najmoćnijih čarolija boginje je glas. On ima dvojaku funkciju: dijagnostičar emocionalne vibracije i korektor. Boginja budno osluškuje svoj glas. Uko Rating: 0

Put boginje: Očaravanje glasom

glas.

Jedna od najmoćnijih čarolija boginje je glas. On ima dvojaku funkciju: dijagnostičar emocionalne vibracije i korektor. Boginja budno osluškuje svoj glas. Ukoliko u njemu primijeti nedostatak melodioznosti, piskutavost, nasrtljivost, nestrpljivost ili bilo koji drugi oblik nečeg neugodnog – ona zna: posrijedi je emocionalna neravnoteža. Tada se utišava, sluša disanje, prati okolne zvukove, a posebice ritam srca.

Kada posve osvijesti zvučnu kulisu koja se smjestila u prostor tišine, spremna je progovoriti, ali ovoga puta smirenim glasom koji dolazi iz dubine. Pritom ugađa glas dok ne pronađe primjerenu modulaciju koja joj je toliko ugodna da pred njom spljohne svaki vid unutarnjih napetosti i sukoba. Izraz lica automatski prati vibraciju glasa, a isto tako i stav tijela. Njezin je glas toliko tiho snažan da vibrira voda u čaši i likvor u tijelu slušatelja. Izgovorene riječi se utiskuju u tijelo i djeluju.

Kada boginja svojim glasom zavede samu sebe, i njezini su slušatelji “pokoreni”. Spremni su je očarano slušati, pa makar pričala o atomskoj fizici. Razlog tomu je taj što im boginja, putem svjesnog glasa, prenosi stanje unutarnje ugode. Oni ga dekodiraju kao erotičnu kupku. A onda boginja, uz pomoć šarma, još od svega napravi sapunicu.

Put boginje

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: