Prosvjetljenje vas NEĆE učiniti posebnim Reviewed by admin on . . Nemoj misliti da će te prosvjetljenje učiniti posebnim - neće! Ako se osjećaš na bilo koji način posebnim, tada se nije dogodilo prosvjetljenje. Susrećem dost . Nemoj misliti da će te prosvjetljenje učiniti posebnim - neće! Ako se osjećaš na bilo koji način posebnim, tada se nije dogodilo prosvjetljenje. Susrećem dost Rating: 0

Prosvjetljenje vas NEĆE učiniti posebnim

pros.

Nemoj misliti da će te prosvjetljenje učiniti posebnim – neće!

Ako se osjećaš na bilo koji način posebnim, tada se nije dogodilo prosvjetljenje. Susrećem dosta ljudi koji misle da su prosvijetljeni i probuđeni jednostavno zato što su imali neko zadivljujuće duhovno iskustvo. Nataknu značku svoga prosvjetljenja za rukav i tako hodaju okolo. Sjede među prijateljima i govore kako su budni dok ispijaju kavu u kafiću. Smiješna strana prosvjetljenja je da, kad je autentična, nema je tko potvrditi!

Prosvjetljenje je posve obična stvar; ništa posebno! Umjesto da vas učini posebnim, radije će vas učiniti manje važnim. Postavlja vas točno u središte divne poniznosti i nevinosti. Svi ostali vas mogu nazivati prosvijetljenim, ali kada vi to zaista jeste – svo to pečatiranje i deklariranje nekoga da je prosvjetljen vam bude vrlo smiješno. Ja koristim tu riječ ne da bih vas usmjerio ka prosvjetljenju, nego iza njega!

Nemojte ostati zaglavljeni u prosvjetljenju!

– Adyashanti

Prijevod: Neno Lubich

Leave a Comment

%d bloggers like this: