Problemi u ljubavi? Stvar je u vašem horoskopu! Reviewed by admin on . . Staje li vam horoskopski znak na put pronalaženja idealnog partnera? OVAN Veoma tvrdoglava i samoživa priroda ovnova često može zasmetati njegovom emotivnom p . Staje li vam horoskopski znak na put pronalaženja idealnog partnera? OVAN Veoma tvrdoglava i samoživa priroda ovnova često može zasmetati njegovom emotivnom p Rating: 0

Problemi u ljubavi? Stvar je u vašem horoskopu!

hor.

Staje li vam horoskopski znak na put pronalaženja idealnog partnera?

OVAN

Veoma tvrdoglava i samoživa priroda ovnova često može zasmetati njegovom emotivnom partneru. Ovnovi moraju smiriti svoj ego i prestanti stavljati sebe na prvo mjesto. Moraju naučiti da je kompromis ključan ako žele dugu i stabilnu vezu.

BIK

Bikovi stalno razmišljaju o svom izgledu i previše su lijeni kada je potrebno vratiti romansu nazad u vezu. Tvrdoglavi bik također ima običaj da se duri i  ljuti duže vrijeme, pa se svađe još više produbljuju.

BLIZANCI

Ako često varate u svojim vezama, moguće je da vas ometa vaš horoskopski znak. Zabavljanje s osobom u znaku blizanaca može biti zbunjujuće njegovom partneru, jer se blizanci često mijenjaju i tako mogu zaplašiti svog partnera.

RAK

Rak ima običaj previše rano u vezi pokretati temu braka i djece. Rakovi također imaju običaj da se previše vezuju za partnera, zbog čega mogu brzo dosaditi.

LAV

Ako ste lav, vjerojatno se često raspravljate sa svojim partnerom, ali samo zato što vam je stalo. Međutim, partner može vidjeti samo to da ga stalno zbog nečega napadate, a to može vrlo lako dosaditi. Lav može zauvijek ostati sam ako ne shvati da je bitnije da osvoji nečije srce, a ne da stalno tjera po svome i svađa se.

DJEVICA

Djevice su previše stidljive i  treba im puno vremena da nekoga pozovu na sastanak. Djevice također imaju običaj da jako brzo odustanu i nikada više ne pozovu svog partnera samo ako ih iznervira i najmanja sitnica.

VAGA

Ljubavni život vage može biti katastrofalan ako konstantno bira partnere koji su problematični i kojima je potrebna emotivna podrška. Zapravo, vage nesvjesno traže ljude koji su loši po njih, onda padaju u zamku i postaju manipulativni.

ŠKORPIJA

Škoprija ima običaj zanovijetati, zbog čega joj se veze nerijetko jako brzo prekidaju. Neke škorpije također vole kontrolirati svog partnera, što može biti pogubno po njihovu vezu.

STRIJELAC

Ako imate previsoke standarde, onda ste definitivno pravi strijelac. Naravno da zaslužujete najbolje i ne morate se zadovoljavati bilo čim. Ali, ako odbijate svakog jer smatrate da nitko nije dovoljno dobar za vas definitivno nije obećavajuće.

JARAC

Jarčevi su vrlo ljubomorni i posesivni i često sumnjaju u sebe. Nažalost, potrebno je mnogo vremena i upornosti. Partner obično postaje frustriran i dosadi mu da se bori s jarčevim tradicionalnim vrijednostima.

VODENJAK

Vodenjak ima svoje mišljenje i ne plaši se da ga iskaže. Ovo može biti zanimljivo na početku veze, ali će vremenom dovesti do konstantnih konflikta i na kraju pucanja veze.

RIBE

Žudite li još uvijek za bivšim? Onda ste prava riba, kojoj je u prirodi da se žrtvuje i kaje. Nerijetko se događa i da ribe ne žele raskinuti iako su u lošoj vezi. Ribe imaju običaj birati partnere koji ih iskorištavaju, zbog čega im veze naravno pucaju.

(žena)

Leave a Comment

%d bloggers like this: