Ovih 15 znakova potvrđuje: Suđeni ste jedno za drugo! Reviewed by admin on . . Odlučivanje jeste li spremni istinski se posvetiti nekome duboka je i osobna odluka, a svatko ima različite kriterije utvrđivanja je li vezi “suđeno” da opsta . Odlučivanje jeste li spremni istinski se posvetiti nekome duboka je i osobna odluka, a svatko ima različite kriterije utvrđivanja je li vezi “suđeno” da opsta Rating: 0

Ovih 15 znakova potvrđuje: Suđeni ste jedno za drugo!

cvijet.

Odlučivanje jeste li spremni istinski se posvetiti nekome duboka je i osobna odluka, a svatko ima različite kriterije utvrđivanja je li vezi “suđeno” da opstane. Međutim, kako to “najlakše” utvrditi? Ukoliko prepoznajete većinu od sljedećih petnaest znakova, vašoj vezi je suđeno da opstane.

 • Govorite mu stvari koje niste rekli nikom drugom. Želja da mu kažete intimne detalje iz vašeg života znači da mu vjerujete što je glavna komponenta dugotrajne, uspješne veze.
 • Dopuštate mu da vidi vaše trenutke slabosti. Kada u životu sve ide po planu, lako je biti sretan. Međutim, što kada su stvari “crne”? Želite li ga vidjeti kada ste tužni i kada se ne osjećate baš najbolje? On bi vam trebao biti utjeha u teškim trenucima, a ne teret.
 • Poštujete ga. Ne želite promijeniti suštinu onoga što je on. Možda postoje stvari koje vas svakodnevno iritiraju, ali vi ga volite, čisto i jednostavno.
 • Želite ga upoznati s najbližima. Ponosni ste na njega i želite ga “pokazati” (nasuprot osjećaju kao da morate praviti izgovore kada je on u pitanju).
 • Možete zamisliti zajedničku budućnost. Ne morate vježbati pisanje vašeg imena s njegovim prezimenom, ali da li povremeno zamišljate vaš zajednički život i budućnost? Je li to sjajno?
 • Ne plašite se neslaganja s njim. Znate da će vas on, čak i kada se prepirete, saslušati. On vas ozbiljno shvaća, čak i kada niste u pravu.
 • Želite riješiti vaše glavne razlike. Ako imate ključne razlike koje će utjecati na vašu zajedničku budućnost (različita uvjerenja oko religije, novca, obitelji i slično), vi ih želite “riješiti” te vjerujete da možete doći do rješenja koje će biti zadovoljavajuće za vas oboje.
 • Smijete se skupa. Smijeh je jedan od najjednostavnijih životnih užitaka – definitivno biste trebali biti u stanju nasmijati jedno drugo.
 • On vam je nevjerojatno, iznenađujuće i krajnje privlačan. “Kemija” je nesumnjivo bitan sastojak u zdravoj vezi. A ako se on baš i ne uklapa u vaš uobičajeni “tip muškarca”? Još jedan razlog da vjerujete da je on “onaj pravi”.
 • U redu je kada šutite. Ne osjećate da prostor između vas uvijek morate ispuniti čavrljanjem ili drugim načinima interakcije. Sasvim je normalno kada možete šutjeti jedno pored drugog.
 • Uz njega osjećate da ste ono što zaista jeste. Nemate osjećaj da morate razmišljati što reći; ne osjećate se napeto ili uznemireno zbog nečega što ćete reći ili uraditi. Možete biti upravo onakvi kakvi zaista i jeste.
 • Potreban vam je u “dovoljnim količinama”. Žudite za njim, ali ne previše. Određena vrsta potrebe je u redu, ali previše može biti uzrok nezadovoljstva.
 • Ne osjećate se previše ljubomorno. Sasvim vam je u redu kada on izlazi s njegovim prijateljima (čak i prijateljicama). “Dopuštate” jedno drugom da imate svoje živote i hobije.
 • Imate osjećaj da vas on čini boljom osobom. Zbog njegovog “utjecaja” osjećate se zabavniji, kreativniji, duhovitiji, optimističniji – kao najbolja verzija sebe. Imate osjećaj kao da on dopunjuje najbolje dijelove vaše osobnosti.
 • On vas, jednostavno, razumije. Ponekad je tako jednostavno. Imate osjećaj da on razumije osnovne dijelove vaše osobnosti, a koje ne možete objasniti ili artikulirati. To je topao i ugodan osjećaj koji trebate imati uz osobu s kojom planirate provesti ostatak svog života.

atma.hr / minimagazin.info

Leave a Comment

%d bloggers like this: