Osho: Nikada nije dovoljno Reviewed by admin on . . Velikodušnost je pravo bogatstvo. Da biste bili velikodušni ne treba vam mnogo stvari. Da biste bili velikodušni morate samo dijeliti sve što imate. Ne morate . Velikodušnost je pravo bogatstvo. Da biste bili velikodušni ne treba vam mnogo stvari. Da biste bili velikodušni morate samo dijeliti sve što imate. Ne morate Rating: 0

Osho: Nikada nije dovoljno

osho.

Velikodušnost je pravo bogatstvo. Da biste bili velikodušni ne treba vam mnogo stvari. Da biste bili velikodušni morate samo dijeliti sve što imate.

Ne morate imati mnogo, nije u tome stvar. Tko ima mnogo? Tko može ikada imati dovoljno? Nikada nije mnogo, nikada nije dovoljno. Ne morate imati ništa, možete biti samo prosjak na cesti pa ipak biti velikodušni.

Zar se ne možete nasmiješiti kad nepoznati prolazi pokraj vas? Možete se nasmiješiti, možete podijeliti svoje biće sa strancem i tada ste velikodušni.


Ne možete li pjevati kad je netko tužan? Možete biti velikodušni – osmijesi ništa ne koštaju. Ali postali ste toliko jadni da čak i prije osmijeha promislite triput: nasmiješiti se ili ne ne nasmiješiti? Pjevati ili ne pjevati? Plesati ili ne plesati?
Zapravo, biti ili ne biti?

– Osho

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: