Najljepša molitva: Bogu hvala Reviewed by admin on . . Gospodine Bože, ja živim od providnosti tvoje dobrote i milosti. Mnogo si mi dao i povjerio i zbog toga sam sretan. Radujem se životu i ovome svijetu i iz src . Gospodine Bože, ja živim od providnosti tvoje dobrote i milosti. Mnogo si mi dao i povjerio i zbog toga sam sretan. Radujem se životu i ovome svijetu i iz src Rating: 0

Najljepša molitva: Bogu hvala

bože7.

Gospodine Bože, ja živim od providnosti tvoje dobrote i milosti. Mnogo si mi dao i povjerio i zbog toga sam sretan. Radujem se životu i ovome svijetu i iz srca ti za sve zahvaljujem.
 
Hvala ti Bože za život, za zdravlje, za moju obitelj i prijatelje, hvala ti za dobre stvari, ali i za one loše jer sve je u životu dar i čudo, sve nas u životu želi privoditi bliže tebi u nebeskom kraljevstvu.
 
Zahvalan sam Bože jer sve što mi se dogodilo, učinilo je da postanem ono što sam danas. Možda nisam postigao sve što sam htio i postao onakav kakav bih htio biti, ali hvala ti Bože jer više nisam što sam bio prije: jer sam te prepoznao i povjerovao ti i živim u velikom povjerenju tvojoj volji za mene.
 
Ne želim biti nitko drugi nego ja po tebi, prihvaćam svoje okolnosti, svoje križeve, svoje krize, svoje nemogućnosti, ograničenosti i svoju neimaštinu i želim bez obzira na stvari koje ne mogu promijeniti, svakog se dana buditi zahvalan: za novo jutro, za novo sunce, za nove prilike i za nove susrete s ljudima.
 
Hvala ti Bože za sve što si nam dao. Za naše roditelje, braću i sestre, djecu, prijatelje, učitelje i sve ljude. Hvala ti za odjeću koja je na meni, hranu koju danas jedem po tvojoj dobroti, hvala ti što živim i dišem jer ti daješ život svakom biću. Ti si razlog i smisao mojeg življenja. Ti si me digao kad sam pao, njegovao me u bolesti, tješio me u tuzi i bio si uvijek sa mnom, čak i kad nikoga drugoga nije bilo pokraj mene. Ne mogu ti nikako drukčije uzvratiti nego da ti u svojoj skromnoj molitvi iskažem svoju privrženu ljubav i zahvalnost.
 
Bože, hvala ti!

Leave a Comment

%d bloggers like this: