Majanski horoskop Reviewed by admin on . . Što se dobije izradom horoskopa, a što se ne dobije? Predviđanje budućnosti, sasvim sigurno NE dobijete. Dakle, tko je očekivao da je Mayan horoskop vidovnjaš . Što se dobije izradom horoskopa, a što se ne dobije? Predviđanje budućnosti, sasvim sigurno NE dobijete. Dakle, tko je očekivao da je Mayan horoskop vidovnjaš Rating: 0

Majanski horoskop

maja.

Što se dobije izradom horoskopa, a što se ne dobije? Predviđanje budućnosti, sasvim sigurno NE dobijete.

Dakle, tko je očekivao da je Mayan horoskop vidovnjaštvo, moram ga razočarati. Ne dobijete precizne datume i predviđanje događaja, ne dobijete odgovor hoće li vaša veza ili brak opstati i do kada, ne dobijete odgovor hoćete li ostati na poslu koji obavljate ili hoćete li, ako aplicirate na novi posao, biti primljeni i kog datuma. To sve ulazi u domenu predviđanja sudbine, a time se Maye ne bave. Što dobijete?

Dobijete pomoć da usmjerite svoju energiju k sebi i iz sebe inicirate sve što je potrebno da naučite prepoznati kada što trebate učiniti. Dobijete načine za što je odredđena godina bolja i što trebate forsirati, a što odložiti, shodno energijama koje su u datom momentu pogodne ne univerzalno, već samo za vas. Dobijete pomoć da u sebi pronađete načine kako da vam život bude što bolji i sadržajniji. Dobijete podršku, potvrdu, načine da vi budete sami kreator u svom životu i naučite da se nosite s odgovornošću koja je sastavni dio uspjeha. Kada su partnerski odnosi u pitanju, Maye vam mogu reći što da korigirate da bi vaš odnos bio što bolji, a što da pokušate promijeniti, naravno u sebi, ne kod partnera. Svaka vaša promjena, dovodi do promjene u odnosu, bilo da je partnerski, roditeljski, prijateljski, poslovni… Maye vas uče kako da prepoznajući i prateći energije koje su vam dane u danu, godini, životu, mijenjate sebe i automatski svaki segment svog življenja. Sve jest proces, ali ukoliko ste voljni da uložite sebe da biste svoj život doveli do savršenstva, svakako su Maye dobar izbor. Ako očekujete da će se izradom Mayan horoskopa sve promijeniti, bez vašeg sudjelovanja, onda Mayan horoskop nije dobar izbor za vas.

Čudesne stvari su moguće i čuda se događaju, to svi znamo, ali ako u čuda vjerujete i ako ste voljni da učinite korak ka boljem životu. Ukoliko želite mijenjate sve što vam otežava život, a ne znate baš odakle krenuti, onda se svakako možete osloniti na Mayan horoskop. Često kažem da ovaj horoskop – tumačenje nije baš za one koji su lijeni, već za vrijedne i pune entuzijazma, koliko god da je trenutna faza teška. Gdje postoji volja, tu uvijek postoji način, zato razmislite što je to što vas muči i jeste li ste voljni da sudjelujete i prihvatite sve što je potrebno mijenjati. Nemojte razmišljati, kako, zašto i odakle krenuti. Važno je želite li krenuti, pa će se putevi otvoriti u pravcu koji je najbolji za vas.

Nadam se da sam bar malo uspjela približiti što ne dobijete i što dobijete izradom Mayan horoskopa. Tko želi vidovnjaštvo i instant rješenja za nešto što se rušilo godinama, to je u redu, ali Maye ne daju instant rješenja za probleme koji su se gomilali godinama. Maye vjeruju da direktnim sudhjelovanjem u svom životu možemo postići najbolje rezultate i trude se da svakog osposobe da bude čarobnjak u svom životu bez oslanjanja na vanjske utjecaje i druge ljude.

– Senka Stojanov

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: