Konstelacije Reviewed by admin on . Konstelacije ​ ​ - Poredak ljubavi Radionica (porodičnih, poslovnih i ličnih) konstelacija Beograd, nedelja 18. oktobar 2015. godine Na radionici konstelacija m Konstelacije ​ ​ - Poredak ljubavi Radionica (porodičnih, poslovnih i ličnih) konstelacija Beograd, nedelja 18. oktobar 2015. godine Na radionici konstelacija m Rating: 0

Konstelacije

Konstalacije3

Konstelacije

​ ​
– Poredak ljubavi

Radionica (porodičnih, poslovnih i ličnih) konstelacija

Beograd, nedelja 18. oktobar 2015. godine

Na radionici konstelacija možete da uđete u odnose i situacije koji vas pritiskaju, koče i zbog kojih ne napredujete. Saznajte kako napraviti iskorak u porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Broj mesta je ograničen, prethodna prijava organizatoru je obavezna. Za dodatne informacije i prijave, javite se mejlom na lirraart@gmail.com ili telefonom na broj 064 308 23 79 Nataši Bulaja. Uz ime i prezime, ostavite nam vaš mejl i broj telefona. Informaciju o mestu održavanja radionice dobićete posle prijave.

Participacija za učešće je 30 eura.

Molim Vas da informaciju o radionicama prosledite svojim prijateljima i poznanicima.

O terapeutkinji Ines Lazarević Rukavina:

Ines je u stalnom dodiru sa konstelacijama od 1996. godine od kada učestvuje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s poznatim voditeljima konstelacija iz sveta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jana Jakoba Stama, Berta Helingera i Johanesa Šmita.

Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoj potencijal. Sada želi da dobrobit koju je dobila pomoću konstelacija podeli sa drugima tako što će im prižiti mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje da razumeju šta se dešava u njihovim životima, kako to da promene i poboljšaju kvalitet svog života. Treba postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je kako opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mesto.

Detalje o konstelacijama potražite na web strani www.ciruss.net

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: