Iskrenost je milijun unci zlata Reviewed by admin on . . Noćas sam sanjao kako grupi tužnih muškaraca i žena pokazujem kako da lete. Sjedili smo na rubu litice i odjednom sam zakoračio u bezdan i nastavio hodati po . Noćas sam sanjao kako grupi tužnih muškaraca i žena pokazujem kako da lete. Sjedili smo na rubu litice i odjednom sam zakoračio u bezdan i nastavio hodati po Rating: 0

Iskrenost je milijun unci zlata

neno.

Noćas sam sanjao kako grupi tužnih muškaraca i žena pokazujem kako da lete. Sjedili smo na rubu litice i odjednom sam zakoračio u bezdan i nastavio hodati po zraku. Pružio sam ruku jednom po jednom i vodio ih sa sobom u namjeri da ostanemo jedinstveni u svojoj moći da manifestiramo svoju stvarnost. Bio je to prekrasan prizor: plesali smo valcere radosti iznad beskraja, smijali se i poigravali s prostorom svoje svijesti. Ipak, jedan muškarac je i dalje bio tužan, ostao je sjediti na stijeni. Pitao sam ga što zna raditi, u čemu zaista uživa? Rekao je da voli igrati neke igre (nisam razumio kako ih je nazvao). Rekao sam mu: “Pođi i igrom stvaraj, baš tom, jedinom što te uzbuđuje, što te potiče, iz tebe najbolje izvlači!” Osmjehnuo se i odlučio da će i on probati letjeti s nama.

Ovo je bio zaista divan san! Jedan od onih s lijepom porukom, a ova je govorila:
Pokazujte svoju Ljubav kroz ono što volite, tada će vaša ozarenost biti iskrena. To je jezik kojeg svi osjećaju, savršeno ga dobro poznaju ma koliko god da to skrivali. Ljubav tada nema izbora, ona će govoriti i sreću izazivati. Iskrenost je milijun unci zlata, a svako zrno još milijun oko sebe stvara.

– Neno Lubich

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: