Eliksir mladosti: Sinergija najmoćnijih sastojaka za pomlađivanje organizma

Pomlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura.

Neophodno je kombinirati različite metode pomlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate. Sigurno ste primjetili da postoje jedistvene žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima.

Jedna od takvih mladolikih ljepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti. Ona tvrdi da se nakon njegovog korištenja, poboljšao vid od -3 do -1, koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća. I što je najnevjerojatnija stvar – kosa, koja je počela sijediti, prestala.

Recept pomlađivanja organizma:

  • 100 ml lanenog ulja
  • 2 srednja limuna
  • 1 velika glavica bijelog luka
  • 0,5 kg prirodnog meda

Priprema:

Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limun i 1 limun bez kore samljeti na mašinu za mlijevenje mesa ili isitniti u blenderu. Samljevenu smjesu pomiješati s medom, dodati ulje i sve ponovo promiješati. Smjesa se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj staklenci. Konzumirati tri puta dnevno po 1 jušnu žlicuu pola sata prie jela.

Laneno ulje je biljni hormon. Lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovice masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3), što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je također najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanasa, što u kombinaciji s limunom čisti jetru i zučne puteve. Čista jetra je naš glavni generator mladosti.

Vitamin C iz limuna savršen antioksidant, jača imunitet i krvne žile. Bijeli luk čisti krvne žile, a med donosi hranu svim tim žilama – mikroelemente koji obnavljaju i pomlađuju cijeli organizam.

Tvrde da će ovaj eliksir mladosti uz redovnu njegu kože lica (Zogan masažu, prirodni botoks, masku za zatezanje lica od lanenog sjemena i kremu protiv bora) dati nevjerojatne rezultate.

Izvor: Kurir