Asja Širovnik: Mistične tajne božanskih sila (snimka emisije) Reviewed by admin on . Možemo li osjetiti svijest Duše u sebi? Kako se možemo povezati s višim nivoima svijesti? Možemo li mijenjati svoju realnost? Što je potrebno, da bismo mogli do Možemo li osjetiti svijest Duše u sebi? Kako se možemo povezati s višim nivoima svijesti? Možemo li mijenjati svoju realnost? Što je potrebno, da bismo mogli do Rating: 0

Asja Širovnik: Mistične tajne božanskih sila (snimka emisije)

asja
Možemo li osjetiti svijest Duše u sebi? Kako se možemo povezati s višim nivoima svijesti? Možemo li mijenjati svoju realnost? Što je potrebno, da bismo mogli doživjeti čudesa? Kako probuditi i aktivirati energije i znanja, koja naša Duša nosi u sebi?

U davnim su vremenima ljudi bili itekako svjesni tih moćnih energija svijesti, s kojima smo se mogli povezati i djelovati u skladu i harmoniji s njima. Čovjek je stvoren s puno većim potencijalom nego što to mnogi imaju mogućnost osjetiti ili iskusiti tijekom svog života. Međutim, unutar nas samih postoji razina svijesti, u kojoj dolazimo u dodir s vlastitom Dušom i tu se budi aktivacija energije i znanja, koje naša Duša nosi u sebi. Mi smo uvijek u mogućnosti povezati se s beskonačnim poljem iskustva, mudrosti, znanja, uvida I stvaralačkih moći, koje postoje sa svrhom da nam služe.

 

Leave a Comment

%d blogeri kao ovaj: