7 ključeva otpuštanja brige i straha Reviewed by admin on . . Strah nas smrzava. On sprječava ljude da žive svoj životni san, zablistaju, nastupaju i na kraju jednostavno žive sretno. Ali kako se osloboditi sputavajućeg . Strah nas smrzava. On sprječava ljude da žive svoj životni san, zablistaju, nastupaju i na kraju jednostavno žive sretno. Ali kako se osloboditi sputavajućeg Rating: 0

7 ključeva otpuštanja brige i straha

ključ.

Strah nas smrzava. On sprječava ljude da žive svoj životni san, zablistaju, nastupaju i na kraju jednostavno žive sretno.

Ali kako se osloboditi sputavajućeg straha i briga.

Prvi ključ oslobađanja od straha je osvještavanje osobne moći. Kada izgubite vjeru u sebe strah preuzima vodstvo i vodi vas u mizeriju. Stoga je vjera u sebe prvi korak oslobađanja od strahova i briga.

Osobna moć nije ništa drugo doli stav u vašim mislima. Morate znati da možete kontrolirati svoje misli, osjećaje, emocije, energiju i fizičku snagu bez osjećaja straha. Stalno radite na sebi. Razvijajte se duhovno, zdravo se hranite i vježbajte.

Drugi ključ je buditi se ujutro s pozitivnim mislima, osjećajima i energijom. To će vam dati neustrašivost. Vjerujte kako ste zaštićeni i kako će se negativnosti odbijati od vas. Morate znati da većina osoba kreira sama svoju realnost i ako budete žrtve vlastitih misli i negativne energije takvu energiju ćete odašiljati i privlačiti.

Treći ključ je otpuštanje negativne energije i strahova putem bezuvjetne ljubavi prema sebi i drugima. Nemoguće je biti u strahu ako volite sebe i druge bezuvjetno. To je zbog toga što je napad suprotan ljubavi. Ako drugima i sebi pristupate s predrasudama i napadački, tada se strah povećava jer očekujete takvo ponašanje i od drugih.

Četvrti ključ je afirmacija i molitva. Bez obzira bili vjernik ili ne molitva i pozitivne afirmacije oslobodit će vas straha. Ako ste vjernik prisjetite se da u Bibliji piše najmanje 350 puta „Ne bojte se“. Da ima ikakvog razloga za strah bili biste upozoravani na rizike, a ne savjetovani da se ne bojite. Nikad ni jedan produhovljeni čovjek nije rekao da bi se ičega trebali bojati. Svi pozivaju na neustrašivost.

Peti ključ je pozitivno razmišljanje. Postoje samo dva načina razmišljanja: negativni ego, razdvojenost, podijeljenost, iluzije, sebičnost, nisko samopouzdanje, nasuprot misli temeljenih na ljubavi i afirmacije. Držite se pozitivnih misli temeljenih na ljubavi i altruizmu i izbacit ćete svaki strah i zabrinutost iz svojih misli.

Šesti ključ je vjera. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti i tako se ponašajte.

Sedmi ključ je pozitivna pažnja. Mislima možete svjesno upravljati i potrudite se uvijek ih usmjeriti prema pozitivnim stvarima. Strah se javlja kada misli prebacite na auto-pilot. Budite ih svjesni, uvijek kontrolirajte svoje misli i znajte kako vi upravljate svojim emocijama. Ukoliko imate poteškoća s nekim mislima koje vam se stalno vrte po glavi usredotočite se na nešto stvarno i izvanjsko, najbolje zvukove. Primjerice slušajte cvrkut ptica, zvuk automobila, vjetra, kiše… Sve dok ne zaboravite na ono o čemu ste razmišljali.

covermagazin.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: