Muči vas artroza koljena? Probajte terapiju tinkturom divljeg kestena (recept) Reviewed by admin on . . Artroza koljena ili gonartroza, jedna je od najčešćih bolesti zglobova koji se javljaju iz oštećene hrskavice koljena. Simptomi su oštri i jaki bolovi a pokre . Artroza koljena ili gonartroza, jedna je od najčešćih bolesti zglobova koji se javljaju iz oštećene hrskavice koljena. Simptomi su oštri i jaki bolovi a pokre Rating: 0
You Are Here: Home » Zdravlje » Preparati i proizvodi » Muči vas artroza koljena? Probajte terapiju tinkturom divljeg kestena (recept)

Muči vas artroza koljena? Probajte terapiju tinkturom divljeg kestena (recept)

kesten.

Artroza koljena ili gonartroza, jedna je od najčešćih bolesti zglobova koji se javljaju iz oštećene hrskavice koljena. Simptomi su oštri i jaki bolovi a pokreti su ograničavajući. Ako imate problema s ovom bolešću, a pokušajte ovu tinkturu od divljeg kestena koja će vam pomoći da se oslobodite jake boli.

Potrebni sastojci:

– Divlji kesteni
– Votka

Postupak pripreme:

Izrežite plodove kestena na četvrtine i stavite ih u staklenku od 1 litar. Napunite staklenku, ali ostavite nekih 5 cm prostora do vrha staklenke.
Ulijte votku poslije, tako da je 2 do 3 cm iznad kestena. Čvrsto zatvorite posudu i pustiti da stoji u tamnom prostoru na sobnoj temperaturi tri cijela tjedna.

Način korištenja:

Potopiti pamučni ručnik u tinktura i umotajte ga oko koljena. Umotajte taj ručnik s još jednim suhim ručnikom i plastičnom vrećicom. To učiniti navečer prije spavanja i držite ovu tinkturu na vašem koljenu tijekom noći.

Prenoćiti na ovaj način, s tinkturom. Osjećat ćete prve rezultate nakon što provedete tri noći s natopljenom krpom preko koljena, piše zdravapriroda.com.

Leave a Comment