Feng Shui: Kako odblokirati negativnu energiju u domu Reviewed by admin on . . Negativna energija se najbolje sprečava ili neutralizira unošenjem nove svježe energije u životni prostor. Nova energija je mlada, svježa, vitalna, ona obnavl . Negativna energija se najbolje sprečava ili neutralizira unošenjem nove svježe energije u životni prostor. Nova energija je mlada, svježa, vitalna, ona obnavl Rating: 0
You Are Here: Home » Eventi » SANDRA DRINČIĆ » Feng Shui: Kako odblokirati negativnu energiju u domu

Feng Shui: Kako odblokirati negativnu energiju u domu

fas.

Negativna energija se najbolje sprečava ili neutralizira unošenjem nove svježe energije u životni prostor. Nova energija je mlada, svježa, vitalna, ona obnavlja svaki dio doma i čini Qi koji se nalazi unutra snažnim i rastućim.

Unošenje novog Qi -a

Kineski Taoistički majstori su uvijek naglašavali važnost odnosa yinga i yanga, koji mora biti usklađen s njihovom snagom i poletnom energijom. Yang energija koja je ostarjela i iscrpljena će se postepeno pretvoriti u yin ukoliko je ne osvježimo i ne damo joj novi podstrek.

Metoda svježeg cvijeća

Cvijeće predstavlja svjeu i novu energiju, energiju novog početka i cvjetanje različitih mogućnosti. Jednom tjedno, na tri mjesta u domu, unesite svjeze cvijeće: u ulazni hodnik, dnevnu sobu i trpezariju.

Ulazni dio – nove mogućnosti.
Dnevna soba – duhovni centar doma.
Trpezarija – financije.

Pomiaanje namještaja

Da biste omogućili da se Qi energija kreće kroz vas dom: najmanje jednom godišnje pomaknite namještaj bar 1 cm. Nevjerojatno je koliko snage ćete osjetiti u svom tijelu poslije pomicanja namještaja.

Nova dekoracija vašeg doma

Promijenite dekoracije doma svake 3-4 godine. Može biti dovoljno samo da osvjezite zidove novom bojom, ili uz pomoc Feng Shui stručnjaka da koristite ozbiljnija renoviranja u skladu s promjenjivim letecim zvijezdama.

Ovo može podrazumijevati:

– postavljanje vodenih predmeta u određene kutove,
– promjene vrata-prozor, prozor-vrata, ili
– fizičko proširenje sobe da bi se omogućilo da pozitivan Qi teče kroz prostor.
U prostoru uvijek vlada dobar osjećaj poslije dobro isplaniranog Feng Shui renoviranja. To renoviranje potiče bujicu nove Qi energije u vaš dom, što ima vrlo snažan revitalizujući yang efekt.

– Sandra Drinčić

Sandra Drinčić će održati prvi veliki Feng Shui Business seminar u Zagrebu 04.12.2016.
Radi praktičnog dijela rada, broj sudionika je ograničen! Sve informacije možete naći OVDJE.

 

fengshuitajne.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: