Veliko predavanje Sandre Drinčić o Feng Shuiju u Zagrebu! Reviewed by admin on . Sretni smo što vam možemo predstaviti Sandru Drinčić, međunarodnog stručnjaka i predavača, ženu koja će vam pomaknuti i promijeniti shvaćanje Feng Shuija. Sandr Sretni smo što vam možemo predstaviti Sandru Drinčić, međunarodnog stručnjaka i predavača, ženu koja će vam pomaknuti i promijeniti shvaćanje Feng Shuija. Sandr Rating: 0

Veliko predavanje Sandre Drinčić o Feng Shuiju u Zagrebu!

predavanje

Sretni smo što vam možemo predstaviti Sandru Drinčić, međunarodnog stručnjaka i predavača, ženu koja će vam pomaknuti i promijeniti shvaćanje Feng Shuija.

Sandra angažiraju uspješni poduzetnici, institucije, obitelji i pojedinci, a sada će održati prvo predavanje u Hrvatskoj.

Sandra kaže da iza rezultata stoje godine i godine učenja, rada, svakodnevnih istraživanja, suradnje s vodećim svjetskim stručnjacima iz različitih područja, sve do indijanskih šamana. Svoje znanje Sandra nesebično daje, i nakon njezinog predavanja uvijek imate dobar osjećaj da ste puno više dobili nego ste očekivali.

Feng Shui dolazi da zaokruži  cjelinu, a prije je neophodna dobra dijagnostika prostora, te Space Clearing. Te tri stvari čine jedan projekt zaista kvalitetnim.

Što je ono što svatko od nas može napraviti u svom prostoru? Koje su to tajne kojima možemo djelovati na energiju prostora kako bi nam život posao ljepši, ugodniji, uspješniji?

Kako srediti i organizirati sobe, namještaj, kako pročistiti energije, koje korekcije izvršiti ukoliko nismo u mogućnosti mijenjati raspored prostorija?

O svemu ovome govorit će Sandra Drinčić na predavanju, a kako je izrazito praktična i konkretna osoba – ponesite dosta papira za zapisivanje.

Budući da je ovo njeno prvo predavanje u Zagrebu, Sandra ga poklanja, ulaz je slobodan.

Predavanje traje od 18.00 do 19.30.
Prijave na alternativainformacije@gmail.com

Leave a Comment

%d bloggers like this: