Siniša Ubović: Put promjene Reviewed by admin on . . Siniša Ubović  je uspješan glumac, pisac, motivacijski govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u području motivacije, osobnog rasta i sam . Siniša Ubović  je uspješan glumac, pisac, motivacijski govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u području motivacije, osobnog rasta i sam Rating: 0

Siniša Ubović: Put promjene

unnamed.

Siniša Ubović  je uspješan glumac, pisac, motivacijski govornik i ujedno je jedan je od vodećih trenera i predavača u području motivacije, osobnog rasta i samopomoći.

Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom dijelu Europe. Od 2010. godine kada je ovaj program baziran na metodologiji Louise Hay donio na prostore bivše Jugoslavije, pokrenuo je svoj jedinstven koncept motivacije pod nazivom PUT PROMJENE.

Ono na čemu se inače zasniva Sinišin koncept PUT PROMJENE jest “gledanje u pravcu rješenja” i nastao je s ciljem da svima, koji žele napredovati i razvijati se na bilo kojem životnom polju, pruži što širi spektar mogućnosti da to i ostvare.

Kroz jedinstvene programe radionica, seminara, treninga i predavanja polaznici bivaju upoznati s idejama i alatima koji lako i jednostavno mogu unijeti fantastične pozitivne promjene bilo da su u pitanju posao, zdravlje, financijska stabilnost, međuljudski odnosi, posao, prosperitet…

Siniša je do sada održao više stotina predavanja, radionica i edukacija širom regije ali i izvan granica Europe. 2012. godine od strane najvažnijih osoba u oblasti svjetskog HYL-a, a prije svega Louise Hay osobno, njegov rad biva prepoznat i jako visoko ocijenjen te postaje jedan od dvanaest trenera u cijelom svijetu koji dobivaju licencu za obučavanje budućih trenera ovog programa. Kao nositelj licence za ovu regiju, u okviru svog koncepta PUT PROMENE izveo je već nekoliko generacija trenera ovog moćnog i svjetski priznatog programa.

U početku samo kao tehnička podrška, a vremenom sve više fascinirana efektima ovih programa, njegova supruga prof. francuskog Aleksandra Ubović i sama završava edukaciju i postaje trener a kasnije i coach HYL metodologije.

Njezin rad trenutno je fokusiran na pružanje podrške svima koji imaju izazov po pitanju kilograma. Već dvije godine izuzetno uspješno vodi svoje radionice ”Postanite i ostanite ZAUVIJEK vitki” u Beogradu, a kao rezultat njezinog istraživanja ovog područja nastaje i njena istoimena knjiga koja u rekordnom roku postaje bestseler! Zanimiljivo je da je promocija ove knjiga bila upravo u Zagrebu na konferenciji “Slušaj sebe”.

O svim Sinišinim i Aleksandrinim aktivnostima pročitajte više na:

www.putpromene.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: