Ova maska od samo dva sastojka učinit će čudo za vaše lice Reviewed by admin on . . Koristite masku 14 dana uzastopno, a već poslije 6-7 dana primetit ćete ujednačen ten i baršunastu i svježu kožu lica. Nedostatak vitamina u organizmu vrlo če . Koristite masku 14 dana uzastopno, a već poslije 6-7 dana primetit ćete ujednačen ten i baršunastu i svježu kožu lica. Nedostatak vitamina u organizmu vrlo če Rating: 0

Ova maska od samo dva sastojka učinit će čudo za vaše lice

maska.

Koristite masku 14 dana uzastopno, a već poslije 6-7 dana primetit ćete ujednačen ten i baršunastu i svježu kožu lica.

Nedostatak vitamina u organizmu vrlo često utječe i na vanjski izgled – koža izgleda umorno, staro i beživotno. Čak iako bismo stalno jeli voće i povrće, vitamini koji se nalaze u njima ne bi bili dovoljni i za organizam i za kožu.
Ali, svakodnevne maske od glicerina s vitaminom E mogu riješiti ovaj problem!
Poznato je da se vitamin E smatra vitaminom ljepote i mladosti. On usporava starenje kože, ublažava bore, smanjuje umor, a na kožu djeluje kao kolagen. Koža se pomlađuje i postaje zategnutija, piše „uspesnazena.com”.
S druge strane, glicerin zadržava vlagu u koži, formirajući na njoj neku vrstu zaštitnog filma, a kada se sjedini s vitaminom E, efekt je još jači – dok jedan sastojak hidrira kožu, drugi je efikasno pomlađuje!

Sve što vam je potrebno da biste napravili ovu odličnu masku je 10 kapsula vitamina E i 25 ml glicerina.
Kapsule probušite iglom i sadržaj istisnite u flašicu glicerina, pa dobro promućkajte.
Sat vremena prije odlaska na spavanje nanesite ovu masku na očišćeno lice. Poslije 40-50 minuta, prebrišite lice salvetom ili vlažnom maramicom, ali ne umivajte se. Lezite spavati, a umivanje ostavite za jutro.
Koristite masku 14 dana uzastopno, a već poslije 6-7 dana primetit ćete ujednačen ten i baršunastu i svježu kožu lica.
Ako živite u mjestu gde je vlažnost zraka visoka – glicerin je vaš nezamjenjiv pomoćnik. Ako vlažnost nije visoka, glicerin počinje tražiti vodu u dubljim slojevima kože i tako je dehidrira, pa ga u tom slučaju nemojte koristiti.

Napomena: Ne treba vas zabrinjavati što odmah poslije nanošenja maske koža postaje ljepljiva. Glicerin će se brzo apsorbirati u kožu i taj osjećaj će brzo nestati.
Što se tiče nabavljanja sastojaka, oba možete pronaći u najbližoj apoteci, a ne trebate ni izdvojiti puno novaca – i vitamin E i glicerin su vrlo jeftini.

http://jednostavnirecepti

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: