Najprije oprostite sebi Reviewed by admin on . Svatko od nas je u svom životu napravio neku pogrešku. I dok neki iz svojih uče, neki bez obzira na proživljena iskustva, iste greške opetovano ponavljaju. Ako Svatko od nas je u svom životu napravio neku pogrešku. I dok neki iz svojih uče, neki bez obzira na proživljena iskustva, iste greške opetovano ponavljaju. Ako Rating: 0

Najprije oprostite sebi

Portrait of a worried girl sitting on the beach with the sea in the background

Svatko od nas je u svom životu napravio neku pogrešku.

I dok neki iz svojih uče, neki bez obzira na proživljena iskustva, iste greške opetovano ponavljaju.

Ako ste se našli u situaciji da se izjedate zbog nečijih postupaka i poželite te osobe promijeniti kako se te stvari ne bi ponavljale, nešto biste trebali znati. Stručnjaci tvrde da biste prije nego pokušate promijeniti druge, trebali oprostiti sebi.

Ta odluka će vam i poboljšati zdravlje, piše TOI.

Ma koliko vam se činilo teško suočiti sami sa sobom, upravo to biste trebali učiniti. Ne ustručavajte se tražiti pomoć od nekoga ako se borite sa svojim osjećajima.

Proces opraštanja neće se dogoditi preko noći i može biti prava unutarnja borba.

Dajte si vremena da se pomirite s tim da ste bili povrijeđeni, ali istu priliku dajte i drugoj strani. Sjednite za isti stol, podijelite svoje osjećaje i nakon što ste oprostili sebi zbog svojih postupaka ili propusta, zatražite isto i od osobe zbog koje se tako osjećate.

vecernji.hr

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: