Malahov: Ovaj napitak će učiniti čuda za vaš imunitet! Reviewed by admin on .   Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij, nedaleko od   Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij, nedaleko od Rating: 0

Malahov: Ovaj napitak će učiniti čuda za vaš imunitet!

ruski

 

Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij, nedaleko od Rostova na Donu. Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodane u preko trideset milijuna primjeraka i prevedene na više stranih jezika.

Svojim knjigama želi motivirati ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami liječe. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primjenjuje i na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.).

On smatra da je jačanje imuniteta prvi korak u prevenciji nastanka gripe ili prehlade. Prehrana igra značajnu ulogu u jačanju imuniteta, a postoje i pića koja su pristupačna i jednostavna za pripremu, a zbog kojih će imunitet biti jači i vi ćete se oduprijeti sezonskim bolestima.

Kefir je, uz bundevu, glavni sastojak ovog napitka. Nekim ljudima u početku konzumiranja kefir baš i ne prija, vjerojatno zbog njegove kisele prirode, karbonizacije, alkohola (može biti i do 2%) ili velike količine probiotika.

Dobra ideja u ovom slučaju je polako pustiti svoje tijelo i probavu da se navikne na kefir. Počnite s 1/8 šalice dnevno (čak ga možete izmiješati s punom čašom vode), a zatim postupno povećavati.

Kefir se može koristiti kao lijek u velikim količinama, ali u kratkom razdoblju (kao što je ovaj napitak ili nakon kemoterapije gdje je 4 šoljice dnevno prihvatljivo). Napraviti pauzu jednom tjedno, kada ne konzumiramo kefir bar 1 dan. Čak i na Tibetu postoji uvjerenje da je najbolje piti samo 2 šalice dnevno, a nakon 20 dana odmoriti deset dana.

Evo njegovog recepta za napitak od bundeve za moćnu probavu i jačanje imuniteta:

Sastojci:
– 4 čaše prirodnog kefira (od kefirne gljive),
– 150 g kuhane i ispasirane bundeve,
– 1 žlica prirodnog meda.

Priprema:
Uzmite 4 čaše kefira (oko 8 dl) i 150 grama kuhane i ispasirane bundeve. Sve dobro izmiješajte, pa dodajte žlicu prirodnog meda. Ovo je zaista odličan napitak koji izvanredno djeluje na organe za probavu, ubrzava metabolizam i jača imunitet cijelog organizma.

 

skajvok3r.blogspot.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: