Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva Reviewed by admin on . Serija predavanja vodećih međunarodnih, neovisnih znanstvenika: dr. Semir Osmanagić, Kalus Dona, Valerij Uvarov, Michael Tellinger, -  "Drevne tehnologije i bud Serija predavanja vodećih međunarodnih, neovisnih znanstvenika: dr. Semir Osmanagić, Kalus Dona, Valerij Uvarov, Michael Tellinger, -  "Drevne tehnologije i bud Rating: 0

Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva

piramide

Serija predavanja vodećih međunarodnih, neovisnih znanstvenika: dr. Semir Osmanagić, Kalus Dona, Valerij Uvarov, Michael Tellinger, –  “Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva”

Svečano otvaranje i zatvaranje predavanja popratit će na gongu Vlatka Fanjkutić.

Datum:20.09.2015., 10:00-21:45 sati

Lokacija: Opatija, sportska dvorana Marino Cvetković

Cijena ulaznice:200 kn

Raspored

10:00 – 12:30 Valery Uvarov (Rusija)

 • Energija piramida i utjecaj na svijest

12:45 – 16:15 Klaus Dona (Austrija)

 • Superiornost drevnih artifakata

16:30 – 19:00 Semir Osmanagich (BiH/SAD)

 • Energija kamenih kugli i piramida i spiritualni razvoj čovječanstva

19:15 – 21:45 Michael Tellinger (Južna Afrika)

 • Megalitni krugovi, porijeklo čovjeka i put ka pravednom društvu

21:45 Završetak konferencije

Za detalje i prijavu pošaljite nam e-mail

Raspored predavanja, predavači i teme

1. Valery Uvarov, St. Petersburg, Rusija

Voditelj Odjela za NLO istraživanja, paleontologiju i paleotehnologiju pri ruskoj akademiji nacionalne sigurnosti u St. Petersburgu. Više od dvadeset i dvije godine profesionalne karijere posvetio je proučavanju baštine drevnih civilizacija. Uvarov je autor brojnih publikacija o NLO-ima, egipatskoj civilizaciji i ezoteriji. Inicijator je i sudionik brojnih ekspedicija od Indije, Egipta, Meksika, Kambodže, Indonezije, Kine i drugih zemalja, u potrazi za materijalnim dokazima drevnih znanja. Također je jedan od najvažnijih graditelja novih piramida, u St. Petersburgu, Moskvi i sibirskom Tomsku, u koje je investirano više od milijun dolara.

10:00 – 12:30 Tema: Energija piramida i utjecaj na svijest

 • Uloga piramida prije i sada
 • Naše porijeklo
 • Vanzemaljci koji dolaze i odlaze
 • Tko kontrolira sunčev sustav
 • Otkriće Hiperboreje i mogući poremećaji

2. Klaus Dona, Beč, Austrija

Neovisni austrijski izdavač arheoloških artefakata koji je rad posvetio otkričima različitih misterija i fenomena iz prošlosti. U suradnji s Reinhardom Habeckom i Karlom Schmeisserom objavio je nekoliko tekstova posvećenih neriješenim zagonetkama ljudske prošlosti. Godinama je predano istraživao misteriozne iskopine i otkrića. Smatra da može dokazati postojanje drevne globalne civilizacije koja je izgradila između ostalog i prve piramide.

12:45 – 16:15 Tema:Superiornost drevnih artifakata

 • Skrivena povijest ljudske vrste
 • Projekti Camelot i Avalon
 • Sve što smo naučili o svjetskoj povijesti nije potpuno točno

3.Semir Osmanagić, Visoko – Bosna i Hercegovina / Houston, SAD

Autor, istraživač i profesor, dr. Semir Osmanagić rođen je u Bosni i Hercegovini, a živi i radi u Houstonu (SAD). Osmanagić je 2005. otkrio drevni piramidalni kompleks u Visokom (BiH) koji se sastoji od pet kolosalnih kamenih građevina u obliku piramida te prateće mreže prapovijesnih podzemnih tunela. Osnivač je neprofitne organizacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ koja upravlja iskapanjima, arheološkim opservacijama, geološkim, geomehaničkim, geofizičkim, geokemijskim i drugim analizama. Predaje na Američkom sveučilištu u Bosni i Hercegovini kao profesor antropologije, s posebnim osvrtom na prapovijesne megalitne fenomene na tlu BiH.

16:30 – 19:00 Tema: Energija kamenih kugli i piramida i spiritualni razvoj čovječanstva

 • Rezultati istraživanja koji potvrđuju postojanje piramida u Visokom
 • Sveta geometrija u dolini piramida
 • Postojanje pet energetskih fenomena na vrhu Piramide Sunca i podzemnom labirintu Ravne

4. Michael Tellinger, Johannesburg, Južna Afrika

Pisac, znanstvenik, istraživač i osnivač Ubuntu oslobodilačkog pokreta. Njegova prva knjiga „Božja robovska vrsta“ (2005.) rezultat je studije 25-godišnjeg rada Zecharia Sitchina, koji je navodno preveo drevne Sumerske glinene pločice, iznijevši teoriju o ranom stvaranju čovjeka od Anunnaka ili „onih koji su s nebesa došli na Zemlju. Tellinger također često objavljuje članke o toj temi putem svoje web stranice. Osim ove Tellinger je napisao još jednu knjigu „Ubuntu“ koja je prevedena i na hrvatski jezik (izdavač Teledisk) u kojoj iznosi model za društvo bez novaca. Upravo to je Tellingera gurnulo i u političke vode a njegove ideje i djelovanje uzburkalo svjetsku javnost. Ubuntu pokreti i modeli zaživjeli su u raznim dijelovima svijeta.

19:15 – 21:45 Tema: Megalitni krugovi, porijeklo čovjeka i put ka pravednom društvu

 • Megalitni krugovi u Južnoj Africi
 • Ubuntu Contributionism – nova društvena paradigma – za društvo bez novaca. Kako Ubuntu funkcionira u Južnoj Africi i mogući modeli

Datum:20.09.2015., 10:00-21:45 sati

Lokacija: Opatija, sportska dvorana Marino Cvetković

Cijena ulaznice:200 kn

Za detalje i prijavu pošaljite nam e-mail

talesofcroatia.com

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: