Kad hoćete nešto učiniti – idite do kraja! Reviewed by admin on . Ako hoćete nešto učiniti – idite do kraja. U suprotnom ni ne počinjite. To bi moglo značiti da ćete izgubiti djevojku, ženu, rođake, poslove, a možda i glavu! M Ako hoćete nešto učiniti – idite do kraja. U suprotnom ni ne počinjite. To bi moglo značiti da ćete izgubiti djevojku, ženu, rođake, poslove, a možda i glavu! M Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Inspirativno » Kad hoćete nešto učiniti – idite do kraja!

Kad hoćete nešto učiniti – idite do kraja!

ch

Ako hoćete nešto učiniti – idite do kraja. U suprotnom ni ne počinjite.

To bi moglo značiti da ćete izgubiti djevojku, ženu, rođake, poslove, a možda i glavu! Moglo bi da znači da nećete jesti dva, tri ili četiri dana. Moglo bi značiti da ćete se smrzavati na klupi u parku. Možda vam donese i zatvor, porugu i ismijavanje, ili čak izolaciju. Izolacija je dar, sve ostalo je proba vaše izdržljivosti…vaše želje da to zaista radite. Ali vi ćete uspjeti. Uprkos odbijanju i slabim šansama… i bit će bolje od bilo čega što možete zamisliti.

Ako već pokušavate – onda idite do kraja. Jer nema sličnog osjećanja tome. Bit ćete sami s Bogovima, a noći će buktiti u plamenu. Jahat ćete život sve do savršenog smijeha. A to je jedina borba vrijedna truda.

– Charles Bukowski

Leave a Comment