Što se događa kad svi izgovori propadnu? Reviewed by admin on . . Što mislite zašto je Karl Popper rekao da je SLOBODA PLOD SMJELOSTI? Vjerovatno zato što se mnogi od nas boje biti slobodni. Danas se čovjek rađa totalno slob . Što mislite zašto je Karl Popper rekao da je SLOBODA PLOD SMJELOSTI? Vjerovatno zato što se mnogi od nas boje biti slobodni. Danas se čovjek rađa totalno slob Rating: 0
You Are Here: Home » Duhovnost » Inspirativno » Što se događa kad svi izgovori propadnu?

Što se događa kad svi izgovori propadnu?

hrabar.

Što mislite zašto je Karl Popper rekao da je SLOBODA PLOD SMJELOSTI?

Vjerovatno zato što se mnogi od nas boje biti slobodni. Danas se čovjek rađa totalno slobodan. Slobodan je da izabere što će jesti, s kim će provoditi vrijeme, gdje će ići, što će raditi.

Sloboda je riječ koja plaši ljude. Ljudi je se boje zato što, da bi bio slobodan moraš upoznati sebe, svoje želje i prave, istinske potrebe. Sloboda je, u neku ruku sreća. Da bi bio sretan moraš izaći iz zone komfora. Da bi izašao iz zone komfora potrebna ti je hrabrost. E baš tu hrabrost mnogi nemaju. I tu nastupa strah koji jede sreću, a samim tim i slobodu. Taj strah ti pojede život. Želiš li to? NARAVNO DA NE.

Sve, APSOLUTNO SVE, cijelu listu želja možeš ostvariti! I još 100!

  • Ne mogu sad
  • Nije sad vrijeme
  • Mrzi me
  • Od sutra ću
  • Moram dopuniti listu
  • Nije to za mene
  • Što će drugi reći

Ostavi sve izgovore iza leđa! Pusti ih neka propadnu!

Tijelo je oklop. Taj oklop je uglavnom sastavljen od vode. Vodu možeš oblikovati kako god hoćeš. Zar ne? Staviš u kalup, zamrzneš i dobiješ bilo koji oblik!

Tako je i s tijelom. Samo što treba malo više vremena i znoja. Nečega se uvijek možeš odreći da bi dobio nešto što te više zadovoljava! Ali ne uspijevaju samo oni koji imaju CILJ! Uspijevaju oni koji se trude taj CILJ ostvariti. Svaki dan. Korak po korak. Pokreni se odmah, nastavi sutra i tko zna gdje ćeš biti prekosutra.

stiklakafakravata.com

 

Leave a Comment