Život u vremenu koje je iluzija postaje iluzija Reviewed by admin on . . Prošlost ne postoji, to su samo sjećanja i iskustva koja su u našem umu. Budućnost također ne postoji, to su samo naše misli. Sjećanja, iskustva i misli čine . Prošlost ne postoji, to su samo sjećanja i iskustva koja su u našem umu. Budućnost također ne postoji, to su samo naše misli. Sjećanja, iskustva i misli čine Rating: 0

Život u vremenu koje je iluzija postaje iluzija

vrijeme.

Prošlost ne postoji, to su samo sjećanja i iskustva koja su u našem umu. Budućnost također ne postoji, to su samo naše misli. Sjećanja, iskustva i misli čine vrijeme koje također ne postoji. Sat je samo mašina koju su ljudi izmislili i koju mi pratimo da bi se laksše snalazili u sistemu u kojem živimo i ne oslikava nikakvo vrijeme.

Postoji samo sada, samo ovaj trenutak u kojem čitate ove redove. Ali kada se mi nadamo, čekamo, živimo u sjećanjima, maštamo o budućnosti, ne dotičemo to sada i ono ostaje nedoživljeno. Ne možemo živjeti jučer ili sutra, samo sada je život, samo sada je stvarno.

Ako živimo u prošlosti ili budućnosti, mi živimo samo u umu, život postaje ideja. Život u vremenu koje je iluzija, postaje iluzija.

– Dr. Slađana Velkov

 

Leave a Comment

%d bloggers like this: