Trikovi koji djeluju: Prirodnim putem izbijelite zube! Reviewed by admin on . . Osmijeh i bijeli zubi danas su uistinu najbolji saveznici u ljepoti i zdravlju, međutim moderan život nameće nam toliko poroka zbog kojih je gotovo nemoguće z . Osmijeh i bijeli zubi danas su uistinu najbolji saveznici u ljepoti i zdravlju, međutim moderan život nameće nam toliko poroka zbog kojih je gotovo nemoguće z Rating: 0

Trikovi koji djeluju: Prirodnim putem izbijelite zube!

zubi.

Osmijeh i bijeli zubi danas su uistinu najbolji saveznici u ljepoti i zdravlju, međutim moderan život nameće nam toliko poroka zbog kojih je gotovo nemoguće zadržati bjelinu zubiju, a proizvodi koji su nam ponuđeni su i više nego skupi.

Upravo zbog toga donosimo vam najbolje prirodne trikove proizvodima koje možete pronaći u kućanstvu, a ne oduzimaju vam ni vrijeme ni novac.

Soda bikarbona

Ovaj trik poznat je još od davnina, a naše bake ga i danas koriste. Pomiješajte jednu žličicu sode bikarbone, malo soli i nekoliko kapi jabučnog octa. Nakon što ovom mješavinom iščetkate zube, ponovite postupak s običnom pastom za zube.

Izbjeljivanje pomoću jagoda

Iako vam se ovaj trik čini pomalo neobičnim, metodu izbjeljivanja zubi pomoću jagoda koriste i poznate dame kao što su Oprah Winfrey i Tyra Banks. Jagode sadrže enzime koji izbjeljuju zube i čiste zubne naslage. Sve što trebate jeste trljati jagodu po zubima i onda ih oprati običnom pastom za zube.

Narančina kora

Metoda izbjeljivana zubi pomoću narančine kore koja je još uspješnija ako na koru stavite malo soli, a postupak je isti kao i kod jagoda. Nakon što istrljate zube s narančinom korom i malo soli, iščetkajte zube običnom pastom.

Izbjeljivanje jabučnim octom

Žličica jabučnog octa pomiješana s pola čaše vode postaje izvrsna tekućina za ispiranje usta. Mješavina je dovoljno jaka da zube očisti od štetnih naslaga, a i dah će vam biti svjež.

svijet-ljepote.hr

Leave a Comment

%d bloggers like this: