Pola sata plivanja u moru ima isti efekt kao tri dana detoksa Reviewed by admin on . Hidroterapija Kupanje u moru puni nas na svim razinama. Među ostalim, daje nam energiju i ponovno aktivira njeno strujanje u tijelu, što potiče prirodan tjelesn Hidroterapija Kupanje u moru puni nas na svim razinama. Među ostalim, daje nam energiju i ponovno aktivira njeno strujanje u tijelu, što potiče prirodan tjelesn Rating: 0

Pola sata plivanja u moru ima isti efekt kao tri dana detoksa

plivanje

Hidroterapija

Kupanje u moru puni nas na svim razinama. Među ostalim, daje nam energiju i ponovno aktivira njeno strujanje u tijelu, što potiče prirodan tjelesni mehanizam samoiscjeljenja. Prema nekim izvorima, kupanje u trajanju od pola sata ima jednak detoksikacijski učinak kao trodnevni post.

Za razliku od kupke u običnoj (slatkoj) vodi za vrijeme koje se vlaga izvlači iz kože, za vrijeme kupanja u morskoj vodi sol se skladišti u gornjem sloju kože i veže vodu na sebe, što pomaže koži u stvaranju prirodnog zaštitnog sloja te onemogućuje isušivanje. Također, tijekom kupanja u morskoj vodi putem procesa osmoze, tijelo otpušta toksine a upija minerale iz vode, što smanjuje kiselost tijela te pomaže u ponovnom uspostavljanju pH ravnoteže kože.

sensaklub.hr

Leave a Comment

%d bloggers like this: