Ovo je vježba koja vam može pomoći pri donošenju odluka Reviewed by admin on . . Vježba koja nam pomaže pri donošenju odluka po metodi Phyllis Krystal, zove se VAGA. Mnogi među nama imaju problema s donošenjem odluka. Ova vježba može vam p . Vježba koja nam pomaže pri donošenju odluka po metodi Phyllis Krystal, zove se VAGA. Mnogi među nama imaju problema s donošenjem odluka. Ova vježba može vam p Rating: 0

Ovo je vježba koja vam može pomoći pri donošenju odluka

sanjati-vagu.

Vježba koja nam pomaže pri donošenju odluka po metodi Phyllis Krystal, zove se VAGA.

Mnogi među nama imaju problema s donošenjem odluka. Ova vježba može vam pomoći u situaciji kada ste suočeni s potrebom da donesete odluku i kada se dvoumite između dve mogućnosti.

1. Vizualizirajte ili zamislite veliku starinsku vagu koja se koristi za mjerenje predmeta, s osovinom u sredini i dva kraka sa strane, svaki s obješenim tanjurićem.
2. Postavite na jedan tanjur simbol, model ili nešto drugo što će predstavljati jedan od vaših izbora.
3. Postavite na drugi tanjur drugi simbol, model ili nešto drugo što će predstavljati vaš drugi izbor.
4. Okrenite leđa vašoj unutarnjoj slici i izbrojite do deset.
5. Okrenite se opet da biste pogledali u vagu i vidjeli koji tanjur je prevagnuo i to će vam pokazati koji je izbor pravi, jer taj nosi veću težinu.

Ako su oba tanjura izbalansirana na istoj visini, možete zaključiti da bi oba izbora bila prihvatljiva ili da možda još uvijek nije vrijeme za odluku. Dakle, budite strpljivi i sačekajte da se još nešto dogodi u vašoj situaciji što će vam ukazati na ispravnu odluku.

Znanjem do izobilja

Leave a Comment

%d bloggers like this: