Neodoljivo: Ova mama je pokušala sina naučiti da kaže “mama”, ali je prvi progovorio pas! Reviewed by admin on . Kada je jedna majka iz Utaha svoje dijete pokušavala naučiti da izgovori 'mama' zauzvrat mu nudeći poslasticu, malenog dječaka preduhitrio je jedan pametnjakovi Kada je jedna majka iz Utaha svoje dijete pokušavala naučiti da izgovori 'mama' zauzvrat mu nudeći poslasticu, malenog dječaka preduhitrio je jedan pametnjakovi Rating: 0

Neodoljivo: Ova mama je pokušala sina naučiti da kaže “mama”, ali je prvi progovorio pas!

Kada je jedna majka iz Utaha svoje dijete pokušavala naučiti da izgovori ‘mama’ zauzvrat mu nudeći poslasticu, malenog dječaka preduhitrio je jedan pametnjaković – talentirani pas Patch koji je očito toliko bio gladan da je ponudio odgovor umjesto djeteta.

Na neodoljivom videu, koji je na YouTubeu objavio Sam Giovanini, maleni dječak pri kraju čak pokušava ušutkati rukom psa koji je neprestano ponavljao ‘mama, mama’.

Isti korisnik kasnije je objavio još jedan video u kojem se jasno vidi kako australski ovčar Patch, dobiva nagradu za trud.

No, Patch ne samo da zna pričati, on je jedan vrlo brižan ljubimac. Naime, kada je baka malenog dječaka sa snimke pretrpjela ozljedu mozga u prometnoj nesreći, Patch joj je pomogao pri oporavku tako što je svaki put obavijestio obitelj o napadu koji je imala kao rezultat ozljede.

Jutarnji.hr

Leave a Comment

%d bloggers like this: